Jamie Lynn Spears ble mamma:

Nå er hun blitt mamma igjen

Fikk en datter.

TOBARNSMOR: Onsdag fikk Jamie Lynn Spears en liten datter. Nå er hun tobarnsmor. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Onsdag fikk Jamie Lynn Spears en liten datter. Nå er hun tobarnsmor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): På selveste julaften delte lillesøsteren til Britney Spears (36), Jamie Lynn Spears (27), den glade nyheten om at hun ventet sitt andre barn.

Nå er ventetiden over for den sjarmerende 27-åringen, som har datteren Maddie (9) fra tidligere.

Avslører spesielt navn

Torsdag kveld avslørte hun nemlig at hun er blitt mor igjen, til nok en liten jente, som har fått navnet Ivey Joan Watson.

- Vi er i ekstase over å kunne ønske denne vakre jenta velkommen til familien, sier Jamie Lynn til kjendisnettstedet People.

Videre legger hun til at den nyfødte datteren har et helt spesielt mellomnavn.

- Hennes mellomnavn, Joan, er for å hedre min tante Sandra som gikk bort for 10 år siden etter å ha hatt eggstokkreft. Hun var den mest grasiøse kvinnen jeg noensinne har kjent, la hun til.

På sin Instagram-profil har den nybakte tobarnsmoren selv lagt ut bildet av sin nyfødte øyensten. Hennes eldste datter, Maddie, og ektemannen Jamie Watson er tydelig begeistret over det nye tilskuddet til familien.

Også hennes svært berømte søster Britney har delt den glade nyheten med fansen, samt en gratulasjon til lillesøsteren og familien.

- Jeg kunne ikke vært lykkeligere over å ønske baby Ivey velkommen til verden. Gratulerer Jamie Lynn Spears og hele familien - jeg elsker dere alle så mye, skriver stjernen på Twitter.

Ulykke

Da den lille familien i desember avslørte at de ventet barn, delte 27-åringen selv nyheten i sosiale medier.

Hun la ikke skjul på at hun har hatt et tøft år, etter at hun nesten mistet Maddie i en ATV-ulykke (et firehjulsdrevet motorkjøretøy red.anm.) i fjor.

- Så glad for å annonsere at Maddie ENDELIG skal bli storesøster, skrev hun under bildet.

- 2017 har vært fylt med noen av mine største utfordringer noensinne, men også store velsignelser, fortsatte hun.

Jamie Lynn var bare 16 år da hun ble gravid i 2007, noe hun åpnet seg om i TLC-dokumentaren «When the Lights Go Out» i fjor.

- Jeg ser tilbake på det nå og tenker: Jeg var jo bare et barn.

Britneys lillesøster prøvde imidlertid fort å snu fokuset hun fikk i media mot karrieren hennes i stedet.

I februar i fjor opplevde hun det verste en mor kan oppleve, da datteren, Maddie, ble brakt til sykehuset etter en stygg ulykke med en ATV. Det meldte nettstedet TMZ.com.

Ni år gamle Maddie havnet under vannet i flere minutter da hun falt ut fra en ATV. Niåringen var bevisstløs da hjelpemannskapet kom til stedet.

I ettertid skrev nettstedet at Jamie Lynn Spears ikke var til stede under ulykken, men nå viser det seg at hun og stefaren Jamie Watson var bare 100 meter unna da Maddie krasjet med ATV-en, som skal ha vært en bursdagsgave på Maddies sjuårsdag.

Da Maddie ble fraktet til sykehus i helikopter, ble tilstanden beskrevet som kritisk, men stabil, ifølge People.com.

GODT FORHOLD: Britney og Jamie Lynn sammen i 2002 under Teen Choice Awards i Los Angeles. Foto: AP
GODT FORHOLD: Britney og Jamie Lynn sammen i 2002 under Teen Choice Awards i Los Angeles. Foto: AP Vis mer

Ble skrevet ut

Knappe fire dager senere var den vesle piken på bedringens vei og fikk komme hjem til familien sin.

Dette avslørte Jamie Lynns ektemann, Jamie Watson, på Instagram.

- Tusen takk til de fantastiske legene og det medisinske teamet på barnesykehuset i New Orleans. Nå er vi på vei hjem med vår lille jente som stadig blir bedre, skrev han i posten sammen med et bilde fra helikopteret hvor vi ser en smilende Maddie.

- Fremfor alt er vi så takknemlige for hver eneste bønn fordi vi vet at det var dette som gjorde all forskjell. Tusen takk igjen til alle sammen. Vi er virkelig velsignet, fortsatte han.

Første en måned etter ulykken, åpnet Jamie Lynn seg for første gang. Det gjorde hun på Instagram.

- For en måned siden, på denne tiden, opplevde jeg alle mødres verste mareritt rett foran øynene mine, hjelpeløs. I dag kan vi feire dåpen til vår søte Kylie Blair. Jeg er ikke den beste til å forkynne, men vi ble vist Guds nåde og vi er fortsatt takknemlig for hans nåde. Jeg vil aldri kunne stoppe å takke hver og en av dere for deres bønner, fordi det ga oss et mirakel. Vi er velsignet, og vi vil aldri glemme dere, og Guds nåde. #Godisgood, skrev hun under bildet.

Britney Spears i Oslo for å promotere sin nye undertøyskolleksjon, «The Intimate Britney Spears», for den danske butikkjeden Change. Her snakker hun fra Change-scenekanten til motenorge. Video: Marianne Cecilie Huseby / DBTV Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Khloé er blitt mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer