Nå er hun blitt mamma igjen

- Det var en like fantastisk opplevelse som sist, sier Vibeke Klemetsens ektemann til Seoghør.no.

BLE MAMMA IGJEN: Vibeke Klemetsen fødte mandag en jente som har fått navnet India Leona. Foto: Stella Pictures
BLE MAMMA IGJEN: Vibeke Klemetsen fødte mandag en jente som har fått navnet India Leona. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO:  Extra-programleder Vibeke Klemetsen og hennes ektemann Thomas Weeden kunne mandag juble over å ha blitt foreldre på nytt, etter at datteren India Leona kom til verden på Rikshospitalet i Oslo.

- Alt er bra med mor og barn. Det var en like fantastisk opplevelse som sist. Fødselen gikk helt fint og jeg var tilstede. sier Thomas Weeden til Seoghør.no.

Paret har fra før sønnen Liam Texas sammen. Vibeke har også datteren Sophia (12) med eks-mannen Daniel Franck.

Klemetsen avslørte selv den glade nyheten på sin blogg, og la også ut bilde av den nyfødte jenta.

«9 lange måneder er endelig over… For akkurat et døgn siden kom lille India Leona til verden! 2755 kg og 48 cm lang..ikke store tulla nei og definitivt minst av mine tre barn ved fødsel,»
skriver Klemetsen.

Dette er den første av Klemetsens fødseler som foregikk ved hjelp av keisersnitt.

«På grunn av et brudd jeg pådro meg for 1 1/2 år siden i bekkenbenet ble det bestemt keisersnitt for bare et par uker siden. Siden jeg har hatt to “vanlige” fødsler tidligere var dette veldig rart og nytt for meg. Bare det å vite eksakt dato og klokkeslett var helt sprøtt!…Men alt har gått så fint og vi er i superfin form begge to!» skriver hun.

Tidligere har Klemetsen sagt til Se og Hør Weekend at selv om hun har vært gravid to ganger tidligere, liker hun ikke tiden frem mot fødselen.

- Kroppen min pleier å være ganske stabil, og jeg liker ikke at den er i forandring. Dessuten er det veldig mye hormoner involvert, sa hun til Se og Hør Weekend i november.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg liker ikke å være gravid.