ENDELIG EN DATTER: Skuespiller Jennifer Connelly har to sønner fra før av - nå har hun endelig blitt mor til en liten datter. Her avbildet under verdenspremieren på «The Tourist» i New York i desember.  Foto: Stella Pictures
ENDELIG EN DATTER: Skuespiller Jennifer Connelly har to sønner fra før av - nå har hun endelig blitt mor til en liten datter. Her avbildet under verdenspremieren på «The Tourist» i New York i desember. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå er hun blitt mamma igjen - i et basseng

Jennifer Connelly og ektemannen er blitt foreldre for annen gang - men ikke på noe sykehus.

Publisert
SEHER.NO: I desember skrev Seher.no at skuespillerparet Jennifer Connelly (40) og Paul Bettany (40) ventet sitt andre barn.

Og nå er filmstjernene altså blitt foreldre igjen - 31. mai kom nemlig parets første datter til verden i New York. Det bekrefter Connellys talsperson overfor People.

Den lille jenta, som allerede har fått navnet Agnes Lark, ble født hjemme hos paret. Der hadde «Requiem For A Dream»-stjernen en naturlig fødsel i et fødselsbasseng.

Dermed er filmstjerneparets sønn Stellan (7) blitt storebror for første gang.

- Alle sammen er friske og har det bra. Familien er svært begeistret, sier talspersonen til UsWeekly.

Connelly og Bettany møttes under innspillingen av «Et vakkert sinn», og de giftet seg i Skottland i 2003. Vakre Connelly har fra før av et barn fra forholdet med David Dugan, den 13 år gamle sønnen Kai.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg spiddet opp hele låret  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer