BEGRAVET JULAFTEN: En limousin ankommer begravelsen til Brittany Murphy den 24. desember.  Foto: AP
BEGRAVET JULAFTEN: En limousin ankommer begravelsen til Brittany Murphy den 24. desember. Foto: APVis mer

Nå er hun begravet

- Hun var alltid takknemlig for alt...

SEHER.NO: Hollywoodstjernen Brittany Murpgy ble gravlagt torsdag, i en liten, privat seremoni med nære venner og familie, skriver Radaronline.

Begravelsesseremonien skal ha blitt holdt i Church of the Hills ved Forest Lawn Memorial Parki Los Angeles. Ifølge nettstedet skal blant annet skuespilleren Eric Balfour ha vært til stede i det som skal ha vært en hjerteskjærende og tårefull begravelse.

Omlag 25 sørgende skal ha tatt del i begravelsen, som ble avholdt av både en rabbi og en pastor. 

Begravelsesseremonien skal ha startet med Chet Atkins' sang "My Funny Valentine", og skal ha blitt avsluttet med Brittanys egen versjon av Charlie Chaplins "Smile".

"8 Mile"-stjernens ektemann, Simon Monjack (39)  skal også ha sagt noen ord.
 
- Hun var alltid takknemlig for alt. Hun ville alltid at vi skulle feire livet hennes, sa han ifølge Radaronline.

Ifølge OK! Magazine skal familien ha sluppet en pressemelding, hvor deler av ektemannens minnetale ble referert.

- Han sa også at det mystiske ved kjærligheten er at du aldri vet når den slår til, og heller ikke hvor fort den vil bli tatt fra deg, heter det i pressemeldingen fra familien.

Familien oppfordrer også de som vil minnes filmstjernen å tenne et lys for henne i julen.

- Julen var favoritthøytiden til Brittany. Så familien ber de som ønsker å hedre henne om å tenne et lys og huske den vakre engelen som underholdte, lyste opp og gjorde verden til et bedre sted.


Brittanys far, Angelo Bertalotti, var ikke til stede i begravelsen. Bertolotti skal ikke ha sett datteren på mange år, blant annet fordi han har sittet flere år i fengsel på grunn av mafia-virksomhet i USA.


Til Radaronline sa han på torsdag at han var så lei seg på grunn av datterens dødsfall, at han ikke ville dratt i begravelsen selv om han hadde blitt invitert.

- Jeg vil bare ikke se at det skjer, jeg vil huske henne i live, sa han til nettstedet.

Bertolotti innrømte imidlertid at han vil besøke datterens grav når han er klar for det.

Søndag kom sjokknyheten om at filmstjernen Brittany Murphy var funnet død, og det har i etterkant blitt spekulert i hva som ligger bak 32-åringens dødsfall. Politiet har foreløpig konkludert med at det ikke skjedde noe kriminelt med stjernen.

Obduksjonen av Murphy skal nå være ferdig, men hva som egentlig førte til det tragiske dødsfallet blir ikke offentliggjort før blodet er ferdig testet, noe som kan ta opp til seks uker.

Ifølge TMZ er Murphys testamente funnet, og det viser seg at 32-åringen overlater hele formuen sin til moren, Sharon Murphy, ettersom testamentet ble skrevet før hun møtte ektemannen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Begraves på julaften