Nå er Hollywood-paret gift!

Joe Manganiello fikk sin Sofia Vergara i storslått bryllupsseremoni.

MANN OG KONE: Søndag 22. november giftet Joe Manganiello seg med den colombianske skuespillerinnen Sofia Vergara i Florida. Dermed har Hollywood fått nok et stjerne-ektepar. Dette bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Søndag 22. november giftet Joe Manganiello seg med den colombianske skuespillerinnen Sofia Vergara i Florida. Dermed har Hollywood fått nok et stjerne-ektepar. Dette bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: En av Hollywoods kjekkeste menn har nå fått ring på fingeren - og er dermed blitt en gift mann!

Denne helgen ble nemlig skuespillerparet Joe Manganiello (38) og Sofia Vergara (43) smidd i hymens lenker i en romantisk seremoni i Palm Beach i Florida - halvannet år etter at de to ble sammen.

På gjestelisten sto selvfølgelig flere av parets gode venner både fra «Modern Family»- og «Magic Mike»-gjengen, i tillegg til over 400 av Sofia og Joes nærmeste venner og familiemedlemmer.

Saken fortsetter under bildet

FORELSKET: Sofia Vergara og Joe Manganiello har aldri vært redd for å vise følelser offentlig. Dette bildet er tatt under den årlige MET-gallaen som gikk av stabelen i New York i mai - ett år etter at de to ble kjærester.
 Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Sofia Vergara og Joe Manganiello har aldri vært redd for å vise følelser offentlig. Dette bildet er tatt under den årlige MET-gallaen som gikk av stabelen i New York i mai - ett år etter at de to ble kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi er nesten klare!!

Bryllupsfestlighetene startet allerede torsdag kveld, med et cocktailparty på en privat strand på Palm Beach.

Både Joe og Sofia er glade i å dele private øyeblikk på sosiale medier, og Vergaras Instagram-følgere fikk en liten sniktitt fredag kveld norsk tid, da hun la ut et bilde av seg selv og forloveden bak i kulissene på hotellet - i et hav av blomster.

«Vi er nesten klare!!» skrev hun til bildet.

We r almost ready!! @jeffleatham

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Kvelden før kvelden ble det arrangert en stor middag for alle gjestene - og Vergara la ut dette bildet lørdag kveld:

Goodnight!!

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Også Vergaras «Modern Family»-kollega og gode venn Jesse Tyler Ferguson (40) delte bilder fra festlighetene i Florida. «To ektemenn og en vakker kommende brud», skrev han til et bilde han la ut på Instagram fra «dagen før dagen»-middagen:

Two husbands and a beautiful bride to be! We you @sofiavergara!

A photo posted by Jesse Tyler Ferguson (@jessetyler) on

Strålte i hvitt

Den flotte 43-åringen er kjent for sin elegante og feminine klesstil, og får ofte skryt for de lekre kreasjonene hun pleier å vise fram på rød løper.

Forventingene blant fansen til hvordan brudekjolen hennes kom til å se ut har derfor vært store.

Og Vergara skuffet ikke.

Hun hadde nemlig fått spesialdesignet en lekker brudekjole fra den libanesiskfødte motedesigneren Zuhair Murad (44). Kjolen var stroppeløs med et enormt skjørt. Bruden hadde ikke slør og bar en vakker og enkel bukett med hvite orkideer.

GIFTET SEG VED HAVET: Superparet giftet seg på luksushotellet The Breakers Palm Beach i Florida. Dagen før arrangerte de strand-fest for alle gjestene.  Foto: Splash News
GIFTET SEG VED HAVET: Superparet giftet seg på luksushotellet The Breakers Palm Beach i Florida. Dagen før arrangerte de strand-fest for alle gjestene. Foto: Splash News Vis mer

Paret skal også ha fått den amerikanske smykkedesigneren Lorraine Schwartz til å designe bryllupsringene. 

Rett etter bryllupet delte den flotte skuespilleren en rekke bilder med fansen på Instagram. Et av dem viste blant annet det vakre blomsterhavet der Joe og Sofia ga hverandre sine løfter. Ifølge nettsiden People sa ikke paret det tradisjonelle «I do», men istedet «I will». Seremonien foregikk både på engelsk og spansk.

Bruden delte også et bilde er hun og ektemannen danser tett sammen på festen.

Falt for hennes smekre bakende

Kort tid etter at Vergara hadde brutt forlovelsen med sin daværende kjæreste Nick Loeb (39), i mai i fjor, ble flørten mellom Sofia og Joe kjent for offentligheten.

Mye takket være en rumpe-situasjon Joe Manganiello sto for.

De to ble nemlig introdusert for hverandre under en middag i Det hvite hus i mai, og det var under denne tilstelningen at Manganiello ikke klarte å la være å beundre hennes smekre bakende.

Dette ble foreviget av fotografene som var til stede, og har siden gått sin seiersgang på verdensveven.

NÅ ER HAN TATT: Joe Manganiello er uten tvil en av verdens hotteste menn, og mange kvinner og menn verden over er nok skuffet over at 38-åringen er kapret. Sofia Vergara derimot kan juble over at kjekkasen endelig er blitt hennes ektemann. Foto: NTB Scanpix
NÅ ER HAN TATT: Joe Manganiello er uten tvil en av verdens hotteste menn, og mange kvinner og menn verden over er nok skuffet over at 38-åringen er kapret. Sofia Vergara derimot kan juble over at kjekkasen endelig er blitt hennes ektemann. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Manganiello ble kåret til «en av verdens hotteste ungkarer» av magasinet People den sommeren, til tross for at han på det tidspunktet akkurat var blitt sammen med Sofia, klarte ikke den mørke kjekkasen å la være å kommentere den fem år eldre skjønnheten:

- Hun har den latinamerikanske greia gående. Hun har rumpa, kurvene, et vakkert ansikt og fantastisk hår. Hun er helt nydelig, sa han den gang.

Fridde på Hawaii

Etter bare fire måneder forlovet de to seg under en romantisk juleferietur til idylliske Hawaii. Frieriet skal ha funnet sted på det eksklusive St. Regis-hotellet på øya Kauai, på selveste 1. juledag.

- Dette var ikke et impulsivt frieri. Joe kontaktet hotellet flere uker i forveien for å diskutere ting han hadde lyst til å gjøre. Han ville ikke fri utendørs, hvor andre kunne se dem, fordi han var nervøs for at Sofia kunne si nei, fortalte en kilde til People i romjulen i fjor.

VISTE FRAM RINGEN: Under SAG Awards i januar viste en stolt nyforlovet Sofia fram den gigantiske diamantringen hun hadde fått av kjæresten 1. juledag. Her side om side med skuespillerkollega Reese Witherspoon, som også var invitert i Florida-bryllupet.
 Foto: NTB Scanpix
VISTE FRAM RINGEN: Under SAG Awards i januar viste en stolt nyforlovet Sofia fram den gigantiske diamantringen hun hadde fått av kjæresten 1. juledag. Her side om side med skuespillerkollega Reese Witherspoon, som også var invitert i Florida-bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den store hendelsen skal istedenfor ha skjedd i en av luksushotellets beste suiter.

- Den har stor utsikt over vannet. Etterpå ble det sendt opp champagne og dessert til rommet.

Dette er første gang Joe Manganiello gifter seg, mens skjønnheten Sofia har vært gift én gang tidligere. Som 18-åring sa hun nemlig «ja» til ungdomskjæresten Joe Gonzalez.

Men paret gikk hver sin vei i 1993, to år etter bryllupet. Sofia og Gonzalez har sønnen Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara (23) sammen.

GOD STØTTE: I mai i år fikk Sofia Vergara - som er en av verdens best betalte skuespillere - stjerne på The Hollywood Walk Of Fame, og selvfølgelig var forloveden Joe Manganiello på plass for å dele den gledelige stunden med den colombianske skjønnheten. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: I mai i år fikk Sofia Vergara - som er en av verdens best betalte skuespillere - stjerne på The Hollywood Walk Of Fame, og selvfølgelig var forloveden Joe Manganiello på plass for å dele den gledelige stunden med den colombianske skjønnheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Drømmer om felles barn

Manganiello har per dags dato ingen barn, men «Modern Family»-stjernen har tidligere avslørt at hun er klar for å stifte familie med sin flotte kjæreste - men at dette da må skje ved hjelp av en surrogatmor:

- Han har aldri fått barn, hvordan kan jeg si nei? Men jeg har sagt til ham at dersom vi skal få barn, må vi få det nå. Jeg vil ikke være mor til en baby når jeg er 50, har hun uttalt til bladet Redbook.

SØNNEN: I 1992 fikk Sofia Vergara sønnen Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara med eksmannen Joe Gonzalez. Her holder han en tale til sin mor under stjerne-utdelingen på The Hollywood Walk Of Fame i mai. Foto: NTB Scanpix
SØNNEN: I 1992 fikk Sofia Vergara sønnen Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara med eksmannen Joe Gonzalez. Her holder han en tale til sin mor under stjerne-utdelingen på The Hollywood Walk Of Fame i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med magasinet InStyle, ifølge nettstedet ContactMusic, har hun lagt til at det ikke kommer til å bli en enkel prosess å få et nytt familiemedlem.

- Jeg er for gammel til å få barn, så om jeg vil bli gravid, må jeg bruke surrogat. Jeg har en cyste på eggstokkene. Jeg har ikke nok egg til å prøve å bli gravid. Jeg trenger hjelp. Men det går helt fint for meg.

LES OGSÅ: - De kommer til å lage hotte barn sammen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer