LYKKEN SMILER: Ashley Olsen skal ha falt for "Moneyball"-regissøren Bennett Miller.


 Foto: All Over
LYKKEN SMILER: Ashley Olsen skal ha falt for "Moneyball"-regissøren Bennett Miller. Foto: All OverVis mer

Nå er hennes hemmelige flamme avslørt

Ashley Olsens nye mann er 20 år eldre enn henne.

SEOGHØR.NO: Bare en drøy uke etter bruddet fra David Schulte ble Ashley Olsen (27) sett på date med en ny mystisk mann på restauranten Dan Tana i West Hollywood.

Nå er det kjent at det er den 20 år eldre filmregissøren Bennett Miller (47) som Olsen-tvillingen har vært på en rekke stevnemøter med den siste tiden, sier flere kilder til UsWeekly.com.

- De ble introdusert for hverandre og begynte å date, forteller en kilde til nettstedet.

Paret ble sist sett sammen i begravelsen til Hollywood-stjernen Philip Seymour Hoffman sist fredag hvor de støttet hverandre i sorgen. Miller var nær venn av Hoffman, og regisserte «Capote» som den avdøde skuespilleren vant Oscar for.

Før dødsfallet tilbrakte Ashley og Bennett tid sammen i Los Angeles hvor 47-åringen holder på å redigere sin siste film «Foxcatcher», skriver UsWeekly.

Ashleys tvillingsøster Mary-Kate er også kjæreste med en mye eldre mann. De siste to årene har hun vært i et forhold med finansmannen Olivier Sarkozy (44).

EKS-KJÆRESTEN: Ashlee Olsen og forretningsmannen David Schulte gjorde det slutt i midten av januar. Foto: All Over Press
EKS-KJÆRESTEN: Ashlee Olsen og forretningsmannen David Schulte gjorde det slutt i midten av januar. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - De så på forlovelsesringer