Nå er Heidi Klum firebarnsmamma

- Hun er vakrere enn ord kan beskrive, skriver Seal og bekrefter at kona har født.

FAMILIELYKKE: - Det er vanskelig å tenke seg at man kan elske enda et barn så mye som man elsker de man allerede har, skriver Seal om fødselen til han og Heidi Klums fjerdebarn. Men han fikk svaret med en gang datteren ble født om at han har mer enn n Foto: All Over Press
FAMILIELYKKE: - Det er vanskelig å tenke seg at man kan elske enda et barn så mye som man elsker de man allerede har, skriver Seal om fødselen til han og Heidi Klums fjerdebarn. Men han fikk svaret med en gang datteren ble født om at han har mer enn n Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Supermodellen Heidi Klum fødte en liten pike i Los Angeles 9. oktober. Dette bekrefter nå hennes talspersoner til People, etter at ryktene om fødselen begynte å gå i helgen.

Barnet har fått navnet Lou Sulola Samuel, og er Heidi Klum og ektemannen Seals fjerde barn. Fra før har de Joahn (2 ½ år), Henry (4) og Leni (5).

I en svært følelsesladet uttalelse til magasinet skriver Seal:

- Det er vanskelig å tenke seg at man kan elske enda et barn så mye som man elsker de man allerede har. Alle som har en familie forteller deg dette. Hvor vil man finne den ekstra kjærligheten? Hvis du elsker dine eksisterende barn av hele ditt hjerte, hvordan kan man da finne mer hjerte man kan elske enda en med?

- 9. oktober 2009 klokka 19.46, kom svaret på dette spørsmålet i form av vårt fjerde barn, vår andre datter. Lou Sulola Samuel ble født, og fra det øyeblikket hun så inn i øyene på oss begge, var det evig kjærlighet ved første blikk. Hun er vakrere enn ord kan beskrive, og vi er lykkelige over at hun valgte oss til å se henne vokse de neste årene, skriver Seal.

Babynyheten ble først kjent i april, da Seal bekreftet ryktene om at hans kone var gravid fra scenen i Radio City Music Hall.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Se den Scrubs-magen