Nå er «Hanson» ikke til å kjenne igjen

90-talls stjernene ga seerne gåsehud med overraskende comeback. Se og hør den nye versjonen av «Mmmbop»!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De tre brødrene Isaac, Taylor og Zac Hanson tok hitlistene med storm, da de i 1997 ga ut albumet «Middle of Nowhere».

Spesielt singelen «Mmmbop» ble en landeplage. I Norge lå den 15 uker på VG-lista, med 2. plass som beste plassering.

Derfor var det mange som gledet seg da det ble kjent at gruppen «Hanson» ville fremføre en ny versjon av låten på det amerikanske TV-programmet «ABC's Greatest Hits».

Og resultatet skuffet ikke!

De tre brødrene - som fortsatt er like sjarmerende som på 90-tallet - fremførte en akustisk versjon av låten på direkten, omgitt av entusiastiske fans.

Klippet - som du kan se øverst i denne saken - går nå sin seiersgang på sosiale medier.

90-TALLS STJERNER: Taylor, Isaac og Zac Hanson ble store stjerner på 90-tallet. Nå har de gitt hitlåten «Mmmbop» nytt liv. Foto: All OVer Press
90-TALLS STJERNER: Taylor, Isaac og Zac Hanson ble store stjerner på 90-tallet. Nå har de gitt hitlåten «Mmmbop» nytt liv. Foto: All OVer Press Vis mer

- Det er spennende at det snart er 20 år siden «Middle of Nowhere» kom ut, og at det er nesten 25 år siden vi begynte å spille sammen. Så da vi fikk en mulighet til å blåse litt nytt liv i sangen, så vi det som en stor mulighet.

- Vi blir aldri lei av å spille den sangen. Vi har alltid vært stolte av sangene vi lager og vi har alltid tenkt at vi ikke kan løpe fra «Mmmbop», men lage nye sanger som vi kan legge til, sier Taylor Hansen til Entertainment Weekly.

Hør originalversjonen av «MMMBop» her:

I storhetstiden på 90-tallet turnerte «Hanson» også mye sammen med den norske jenteduoen «M2M»-som bestod av de senere etablerte soloartistene Marit Larsen og Marion Ravn.

DATET ISAAC: Marit Larsen og Isaac Hanson møtte hverandre mens Marit var med i duoen M2M, og Isaac besøkte henne blant annet i Norge. Foto: Se og Hør faksimile
DATET ISAAC: Marit Larsen og Isaac Hanson møtte hverandre mens Marit var med i duoen M2M, og Isaac besøkte henne blant annet i Norge. Foto: Se og Hør faksimile Vis mer

Datet Marion Ravn og Marit Larsen

Mens Marit skal ha datet Zac Hanson en kort periode, var Marit Larsen sammen med hans storebror Isaac i to år.

Da Marion Ravn i 2013 var med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», avslørte Marion at hennes sang «Everything» handler om forholdet til Zac Hanson:

– Den handler om en gutt jeg datet. Han spilte trommer i Hanson. Etter turneen ringte han ikke, da ble telefonen stille. Det var turneen, også var det over. Jeg var 15 år, og det var da ideen kom.

Marion røpet også at hun kom på ideen til sangen, da hun tenkte på sist hun hørte fra Zac. Derfor starter låten slik: teksten ”It's been nine days, eight hours, forty minutes, ten seconds since you called …”

Se Kurt Nilsen fremføre låten «Everything» i «Hver gang vi møtes» her:

LES OGSÅ: Maria Mena veddet på at hun skulle gifte seg med Hanson

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer