BLE FORELDRE: Magdi og Oda Felicia har blitt foreldre til tvillinggutter. Bildet av paret er tatt under Spellemannsprisen i Oslo i 2011.  Foto: Stella Pictures
BLE FORELDRE: Magdi og Oda Felicia har blitt foreldre til tvillinggutter. Bildet av paret er tatt under Spellemannsprisen i Oslo i 2011. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå er han tvillingpappa

Karpe Diem-Magdi stråler av babylykke.

SEOGHØR.NO: I helgen ble rapperen og Spellemann-vinner Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (30) og kona Oda Felicia Bardal Sigstad foreldre for første gang.

Lørdag ønsket de to små gutter velkommen til verden, avslører Karpe Diem-stjernen på Instagram onsdag.

«Den 29. november 2014 kom tvillinggutta våre til verden. Sprøtt! Vi er selvfølgelig overlykkelige og takknemlige og litt slitne» skriver Magdi - før han fortsetter med å rose alle kvinner som går gjennom en graviditet.

«Selv sitter jeg igjen med en ekstrem respekt for kvinner generelt, mødre spesielt og flerlingemødre mest av alt. Dere er drøyt rå! Glem crossfit og Birken og elgjakt og alt annet karer tøffer seg med. Ni måneder innvendig maraton med en blodig sluttspurt om liv og død er det tøffeste jeg har sett et menneske gjøre.»

Magdi og Oda Felicia giftet seg i 2011, og artisten klarte heller ikke å skjule hvor stolt han var av sin flotte kone etter fødselen.

«Du har vært en maskin med hjerte @odafelicia, og jeg er sjukt stolt av deg. Tusen takk til all presse som ikke har skrevet om graviditeten før vi så at alt gikk bra. Det har vi satt stor pris på. Kjærlighet og adrenalin. Magdi Omar», avslutter han.

DYKTIG DUO: Magdi er kjent fra gruppa Karpe Diem sammen med Chirag Rashmikant Patel.
DYKTIG DUO: Magdi er kjent fra gruppa Karpe Diem sammen med Chirag Rashmikant Patel. Vis mer

LES OGSÅ: Tora Berger er gravid