Jim Carrey:

Nå er han singel igjen

Brudd for Hollywood-stjernen etter et knapt år.

BRUDD: Etter mindre enn ett år som kjærester er det slutt mellom Jim Carrey og Ginger Gonzaga. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter mindre enn ett år som kjærester er det slutt mellom Jim Carrey og Ginger Gonzaga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For fire år siden gjennomgikk Jim Carrey (57) en stor sorg da av-og-på kjæresten Cathriona White tok sitt eget liv, bare 30 år gammel.

I begravelsen var Carrey en av dem som bar kista fra kirka til gravplassen og han framsto tydelig preget av stundens alvor.

I januar i år smilte derimot lykken igjen til komikeren, kjent fra filmer som «Dum Dummere» og «Ace Ventura». Da dukket han nemlig opp med sin skuespillerkollega Ginger Gonzaga (35) som date under Golden Globe-utdelingen.

KOLLEGAER: Jim og Ginger har jobbet sammen på flere prosjekter som skuespillere. Nå er det slutt mellom dem. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Jim og Ginger har jobbet sammen på flere prosjekter som skuespillere. Nå er det slutt mellom dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen så svært forelsket ut der de poserte sammen på den røde løperen, og det ble raskt spekulert i om de var kjærester. Dette bekreftet en representant for Carrey overfor People kort tid etterpå.

Men nå, mindre enn ett år senere, skal romansen være over, melder Us Weekly. Ifølge nettstedet skal romansen ha tatt slutt tidligere i år.

Forelsket seg på tv

Carrey og Gonzaga skal ha forelsket seg da de spilte kjærester i tv-serien «Kidding», som for øvrig var nominert til to priser under årets Golden Globe Awards hvor duoen viste seg offentlig som par for første gang.

- Jeg føler meg veldig heldig. Ikke bare er hun vakker, men hun er også vilt talentfull, fantastisk og smart, skrøt Hollywood-stjernen av Gonzaga på den røde løperen under prisutdelingen til ET, ifølge Us Weekly.

Eksparet jobbet også sammen i tv-serien «I’m Dying Up Here» før de gikk hver til sitt.

Saken fortsetter nedenfor.

Isolert liv

«Liar Liar»-stjernen har tidligere vært gift med skuespillerne Melissa Womer (58) og Lauren Holly (55). Etter de to havarerte ekteskapene var han i et fem år langt forhold med den tidligere Playmaten Jenny McCarthy (46) før han ble sammen med nå avdøde Cathriona White.

I november i fjor, kort tid før Carrey ble linket til Ginger Gonzaga, fortalte han til Radio Times at han likte sitt «isolerte liv».

- Jeg liker å lese, male og jobbe med skulpturer. Og så dater jeg, forklarte han, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Letter på sløret om frieriet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer