SINGEL: - Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss. Det var ikke min avgjørelse, og jeg har fortsatt følelser for Aisha, sier Aleksander Denstad With. Foto: SCANPIX
SINGEL: - Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss. Det var ikke min avgjørelse, og jeg har fortsatt følelser for Aisha, sier Aleksander Denstad With. Foto: SCANPIXVis mer

Nå er han singel igjen

- Det var ikke min avgjørelse, sier Idol-Aleks.

SEHER.NO: Mot slutten av fjoråret fant "Idol"-vinneren fra 2006 Aleksander Denstad With (21) lykken med amerikanske Aisha Topicz (18) i USA. De to traff hverandre gjennom felles bekjente i Texas, og kjemien var såpass god at de raskt ble kjærester. Nå er derimot Aleksander er singel mann igjen, skriver Se og Hør.

Det var i forrige uke at Aisha kontaktet nordmannen for å fortelle at avstanden over Atlanteren ble for stor.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss. Det var ikke min avgjørelse, og jeg har fortsatt følelser for Aisha, sier den tidligere "Idol"-vinneren til Se og Hør.

Senest i februar var Denstad With i Texas for å besøke kjæresten, og planen var at 18-åringen skulle komme til Norge i juni. Det skjer altså likevel ikke. Ifølge Se og Hør tar han bruddet svært tungt.

I april 2008 ble det ble det slutt mellom Aleksander og hans daværende kjæreste, Vivian Sørmeland.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil starte med blanke ark