SINGEL: Rune Rudberg er ifølge Se og Hør singel igjen, etter at det for to uker siden ble slutt med kjæresten, Mona Furuberg. Foto: Morten Krogh/Se og Hør
SINGEL: Rune Rudberg er ifølge Se og Hør singel igjen, etter at det for to uker siden ble slutt med kjæresten, Mona Furuberg. Foto: Morten Krogh/Se og HørVis mer

Nå er han singel igjen

- Vi gjorde hverandre mer vondt enn godt ved å være sammen.

SEHER.NO:Tidligere i år kunne Se og Hør avsløre at Rune Rudberg (48) og kjæresten Mona Furuberg (33) hadde klart å holde kjærlighetsforholdet sitt skjult i hele to år, men nå melder bladet at paret har gått fra hverandre.

Mona - som i ukedagene jobber som frisør - forteller til Se og Hør at det er flere grunner til at paret har valgt å gå fra hverandre, og at én av grunnene skal ha vært at de er uenige om det å få barn.

Selv forteller 33-åringen at hun har kommet i en alder hvor hun ønsker å få barn og stifte en familie, men at Rudberg - som fra før av har seks barn med seks forskjellige kvinner - føler seg ferdig med den biten.

- Der er vi også uenige, Jeg vil ha barn, men Rune føler seg ferdig med den biten, forteller Mona til Se og Hør.

Les hele intervjet med eks-kjærestene i Se og Hør som er i salg nå.

Det skal ha vært Mona som tok initiativ til å ende forholdet for et par uker siden, men paret er i dag er gode venner.

- Vi har nesten et bedre forhold i dag enn for tre uker siden da vi var kjærester. Vi gjorde hverandre mer vondt enn godt ved å være sammen, forteller Rudberg.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.LES OGSÅ: De største skandalene i 2007!