Nå er han singel igjen

Shia Labeouf har gjort det slutt med kjæresten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter nesten to år som kjærester har Shia LaBeouf (26) gjort det slutt med stylisten Karolyn Pho (23), melder Us Weekly.

Paret møtte problemer i forholdet tidligere i sommer da Shia fortalte Karolyn at han skulle spille i filmen «Nymphomaniac», i regi av danske Lars von Trier (56), og at sex-scenene måtte spilles inn på ekte. Uttalelsen skal ha ført til at Pho fikk et sammenbrudd på åpen gate.

Ifølge nettstedet skal kjekkasen, som møtte Pho på en karaokeklubb i Los Angeles i begynnelsen av 2011, allerede ha vært singel en liten stund.

Og kjekkasen, som nylig la på seg 23 kilo i muskler for filmen "Lawless", kaster ikke bort tiden. Lørdag ble han nemlig observert i het flørt med en mystisk blondine på Magic Castle i filmbyen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det skjedde ting mellom oss 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer