<strong>FORELSKET:</strong> Harald Eia gjør det skarpt både i underholdningsbransjen og i privatlivet - nå har han nemlig fått seg en kjæreste som er både smart, søt og ung. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
FORELSKET: Harald Eia gjør det skarpt både i underholdningsbransjen og i privatlivet - nå har han nemlig fått seg en kjæreste som er både smart, søt og ung. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås Vis mer

Nå er han sammen med 18 år yngre kvinne

Den kravstore norske komikeren har endelig funnet seg en kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Programleder og komiker Harald Eia (45) gjorde suksess med NRK-programmene «Hjernevask» og «Storbynatt» i fjor. Nå viser det seg at han også har vært heldig i privatlivet - nærmere bestemt på kjærlighetsfronten.
 
Se og Hør melder nemlig at Eia har blitt kjæreste med den 27 år gamle modellen, journalisten og kommende siviløkonomen Nadia Bouhlou!

Paret har foreløpig valgt å ikke kommentere forholdet, men nylig viste de to seg offentlig sammen. Da nøt de en bedre lunsj på den populære tapasrestauranten Delicatessen, som ligger nederst på trendy Grünerløkka i Oslo.

Ifølge Se og Hør har Eia og Bouhlou sannsynligvis vært sammen en stund allerede, trolig mesteparten av det siste året. Eias norsk-marokkanske kjæreste studerer for tiden ved Norges Handelshøyskole i Bergen, og Eia skal ha reist mye mellom Oslo og Bergen de siste månedene, etter det Se og Hør forstår.

Tidligere har den suksessrike komikeren uttalt at han har noen krav når det gjelder valg av kjæreste.

- Jeg er glad i smarte, søte jenter. Er hun snill på toppen da, så er vi i boks, sa han til VG før jul.

I samme intervju ville han ikke svare på om han hadde kjæreste - et spørsmål vi nå vet svaret på...


Og det virker som at hans nye kjæreste absolutt oppfyller kravene. Vakre Bouhlou har altså jobbet som journalist i flere år, og hun har fartstid både fra bergensavisen BA, VG og Bergens Tidende - sistnevnte frilanser hun for nå ved siden av studiene. Hun gjør også modelloppdrag og er involvert i driften av morens samtidskunstgalleri i Bergen.

Harald Eia har tidligere vært gift med skuespiller Anne Ryg (43), i 12 år. Sammen har de to døtre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke noe sted å bo   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer