Cameron Boyce:

Nå er han kremert

Asken etter Cameron Boyce er nå levert til hans far.

TRAGISK: Disney-stjernen Cameron Boyce døde for to uker siden. Nå har familien endelig fått asken, etter at stjernen ble kremert. Foto: NTB scanpix
TRAGISK: Disney-stjernen Cameron Boyce døde for to uker siden. Nå har familien endelig fått asken, etter at stjernen ble kremert. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har nå gått over to uker siden Disney-skuespilleren Cameron Boyce døde, bare 20 år gammel. Dødsfallet rystet Hollywood, der den unge stjernen var en respektert skikkelse med en lysende karriere både bak og foran seg. Kondolansene var mange, og familien satt igjen i bunnløs sorg.

Forrige uke bekreftet familien at dødsfallet skyldtes et epilepsianfall 20-åringen hadde fått i søvne. Han har hatt sykdommen i flere år, men denne gangen ble anfallet oppdaget for sent. Livet sto ikke til å redde, og skuespilleren forlot verden altfor ung.

Selv om familien har bedt om ro i den kommende perioden, har skuespillerens far, Victor Boyce, de siste ukene delt flere beskjeder i sosiale medier. I den vonde perioden har han blitt en slags talsperson for familien, og har ved jevne mellomrom delt oppdateringer om hvordan det går med alle.

Nå er det blitt kjent at det er faren som får sønnens aske. Det skriver E! Online.

Kremert

Dødsattesten til 20-åringen ble nylig offentliggjort, og viser at 20-åringen er blitt kremert. Det var hans far som fikk asken, som han trolig vil ha hos seg frem til en eventuell bisettelse blir arrangert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer