Cameron Boyce:

Nå er han kremert

Asken etter Cameron Boyce er nå levert til hans far.

TRAGISK: Disney-stjernen Cameron Boyce døde for to uker siden. Nå har familien endelig fått asken, etter at stjernen ble kremert. Foto: NTB scanpix
TRAGISK: Disney-stjernen Cameron Boyce døde for to uker siden. Nå har familien endelig fått asken, etter at stjernen ble kremert. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har nå gått over to uker siden Disney-skuespilleren Cameron Boyce døde, bare 20 år gammel. Dødsfallet rystet Hollywood, der den unge stjernen var en respektert skikkelse med en lysende karriere både bak og foran seg. Kondolansene var mange, og familien satt igjen i bunnløs sorg.

Forrige uke bekreftet familien at dødsfallet skyldtes et epilepsianfall 20-åringen hadde fått i søvne. Han har hatt sykdommen i flere år, men denne gangen ble anfallet oppdaget for sent. Livet sto ikke til å redde, og skuespilleren forlot verden altfor ung.

Selv om familien har bedt om ro i den kommende perioden, har skuespillerens far, Victor Boyce, de siste ukene delt flere beskjeder i sosiale medier. I den vonde perioden har han blitt en slags talsperson for familien, og har ved jevne mellomrom delt oppdateringer om hvordan det går med alle.

Nå er det blitt kjent at det er faren som får sønnens aske. Det skriver E! Online.

Kremert

Dødsattesten til 20-åringen ble nylig offentliggjort, og viser at 20-åringen er blitt kremert. Det var hans far som fikk asken, som han trolig vil ha hos seg frem til en eventuell bisettelse blir arrangert.

Det er nemlig ennå ikke kjent når venner og familie får tatt et siste farvel med skuespilleren.

- Camerons tragiske dødsfall skyldtes et anfall, som var et resultat av hans helsetilstand. Denne tilstanden var epilepsi. Vi prøver å navigere oss gjennom denne ekstremt hjerteskjærende tida, og ber fortsatt om at familien får ro. Slik kan alle de som kjente og elsket ham få sørge og planlegge hans begravelse, som i seg selv er pinefullt, sa familien i en uttalelse forrige uke.

Intet nytt om den siste avskjeden er blitt offentliggjort siden da. Familien har nemlig hatt nok å stri med ellers. Tidligere denne uken ble det kjent at de skulle lansere The Cameron Boyce Foundation, en organisasjon som har fokus på «unge menneskers kunstneriske og kreative sysler som et alternativ til vold og negativitet», het det i en uttalelse fra Boyce-familien.

SYK: Boyce led av epilepsi, og fikk et anfall i søvne. Det skal ha sørget for at han mistet livet, sier familiens talsperson. Foto: NTB scanpix tekst
SYK: Boyce led av epilepsi, og fikk et anfall i søvne. Det skal ha sørget for at han mistet livet, sier familiens talsperson. Foto: NTB scanpix tekst Vis mer

Cameron kunne umulig ha visst at han skulle dø, men få uker før han sovnet inn, sa han i sitt siste intervju at han ønsket å gjøre verden mer positiv før han forlot den.

- Mange folk har hjerte nok til å gi tilbake, men det er mange som ikke vet hvordan. Jeg vil være broen for disse menneskene, om det så betyr å involvere dem i mine oppdrag eller å inspirere dem ved å vise frem oppskriften, sa han til Haute Living.

Disney-stjerne

Cameron Boyce kom til verden 28. mai 1999 i Los Angeles. Han vokste opp med en lillesøster og foreldrene sine, og ble tidlig introdusert for bransjen. Han startet karrieren sin med en rolle i skrekkfilmen «Mirrors» da han var ni år gammel. Samme år spilte han også i en av musikkvideoene til bandet Panic at the Disco.

To år senere var han også å se i Adam Sandler-komedien «Grown Ups», i tillegg til oppfølgeren.

- Han var en utrolig talentfull skuespiller, en bemerkelsesverdig omsorgsfull person, og framfor alt en kjærlig og dedikert sønn, bror, barnebarn og venn, sa en talsperson for Disney ifølge ABC News.

Tv-filmen «Descendants 3», hvor Boyce spiller Carlos, Cruella de Vils sønn, har premiere 2. august i år. Totalt rakk han å medvirke i hele sju filmer og 16 tv-prosjekter før han gikk bort.

Han var også filantropisk engasjert, og samlet inn rundt 250 000 kroner til organisasjonen Thirst Project i 2017.

LES OGSÅ: Ble foreldre for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer