Nå er han klar for bryllup og barn

Asgeir Borgemoen (41) føler endelig at han er blitt voksen.

IKKE NORMALT LIV: TV-kjendis Asgeir Borgermoen sier til VG at han aldri har levd et normalt liv, men i en alder av 41 år begynner han å bli klar for ekteskap og familieliv. Her er han avbildet under Gullruten-utdelingen i Bergen i fjor. Foto: Stella Pictures
IKKE NORMALT LIV: TV-kjendis Asgeir Borgermoen sier til VG at han aldri har levd et normalt liv, men i en alder av 41 år begynner han å bli klar for ekteskap og familieliv. Her er han avbildet under Gullruten-utdelingen i Bergen i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Programleder Asgeir Borgemoen er nok mest kjent for sitt tidligere knallfargede hår og energiske fremtoning på TV-skjermen i NRK-serien «Fritt Fram».

Men nå er «Asgeir- Sjefen over alle sjefer» klar for voksenlivet, etter endelig å ha funnet roen.
 
- Først skal jeg gifte meg. Det er helt ufravikelig. Kan jeg ta ansvaret for å få barn, kan jeg jaggu meg gifte meg også, sier han til VG.

41-åringen har ennå ikke møtt sin utkårede, men det setter ingen stopper for ønsket om både bryllup og babyer. Borgemoen, som nå er tilbake i NRK for å lede «Barnas Restaurant» på NRK Super, har tenkt mye på ansvaret som følger med farsrollen.

- Det er også et ansvar å få barn. Jeg må på en måte ha et sted hvor jeg kan ta vare på disse barna. Det er kanskje de tre-fire siste årene jeg har følt at jeg har hatt det, understreker han overfor VG.

«Barnas Restaurant» har premiere på NRK Super i kveld, og kommer til å gå på TV klokken 19.00 ni søndager fremover. Få full oversikt i Seoghør.nos TV-Guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lurte alle med «utsatt» bryllup   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer