VERPESYK: Blir dette fremtiden til Hugh Grant? Bildet er hentet fra filmen "Gutter er gutter" Foto: Filmweb
VERPESYK: Blir dette fremtiden til Hugh Grant? Bildet er hentet fra filmen "Gutter er gutter" Foto: FilmwebVis mer

Nå er han klar for å bli pappa

- Jeg har ikke gitt opp håpet, sier den "evige ungkaren"...

SEHER.NO:  Skuespiller-kjekkas Hugh Grant begynner endelig å bli klar for barn, i en alder av 49 år, melder Splash News.

- Tanken om å få barn streifet meg ikke engang, for ti år siden. Men nå har jeg så mange nevøer, nieser, fettere, kusiner og fadderbarn at det ikke lenger virker så fjernt.

Men han er så absolutt ikke ute etter noe mer enn en deltidsjobb.

- Forutsetningen er at jeg kan gå etter 10 minutter. Jeg vet ikke hva det vil si å ha et slikt ansvar 24 timer i døgnet. Jeg ville bli nødt til å ansette flere barnepiker. Men jeg har ikke gitt opp håpet.

Hugh forteller at han ikke er så dårlig med unger som han pleide å være. Han vet allerede hvordan han ikke ville oppført seg.

-  Dersom barnet blir oppdratt som mammas lille prins eller prinsesse, vil barnet ose av god selvtillitt. Samtidig kan barn ende opp med dårlig selvtillitt dersom han/hun ikke får nok oppmerksomhet. Dette kan altså gå begge veier og vil påvirke fremtidige forhold

Og:

- I tilfellet hvor foreldrene har gitt barnet for mye oppmerksomhet, vil hun som voksen fremdeles tro at hun er en prinsesse. Hun vil være flink til å få menn til å falle for henne. Når hun har dem i sin hule hånd, vil hun skyve dem unna, kun for å kunne hale dem inn igjen. Dette blir etter hvert et evig mønster.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Derfor sier Jessica nei til barn