LYKTES IKKE: Calle Breen fant ikke den store kjærligheten i "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2
LYKTES IKKE: Calle Breen fant ikke den store kjærligheten i "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2Vis mer

Nå er han ikke singel lenger

- Ja, jeg har fått meg kjæreste...

SEHER.NO: Det lyktes ikke for Calle Breen (49) å finne seg kjæreste under fjorårets "Jakten på kjærligheten" på TV 2. Men nå smiler lykken for bonden, som i Se og Hør weekend står fram på bilder med det han kaller den store kjærligheten. Hun heter Kari Steinlein (44).

- Ja, Kari er kjæresten min. Vi møttes på et utested like før jul. Det ble noen dater i romjula, og på nyåret har forholdet vårt utviklet seg dit at vi nå kaller oss kjærester, sier han til Se og Hør.

Det nye paret har kjent hverandre tidligere, men det er først nå de har sperret opp øynene for hverandre. Og selv om "Jakten på kjærligheten" er over for en stund siden, merker Calle fortsatt at han blir gjenkjent på gata.

- Det kan være litt stressende. Spesielt nå etter at jeg har møtt Kari. Jeg merker at folk først legger merke til meg - før de deretter stirrer som besatt på Kari. De lurer nok fælt på hvem den dama er, men nå kan de like godt få vite at hun er kjæresten min, sier han til denne ukens Se og Hør weekend.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke mange av dem er interessante