Nå er han ikke singel lenger

Skiskytteren Tarjei Bø har funnet kjærligheten med Lillehammer-jente.

SKISKYTTER: Her fra da Tarjei Bø konkurrerte under VM i skiskyting, 15 km fellesstart herrer, i Ruhpolding i Tyskland tidligere i år. Foto: NTB scanpix
SKISKYTTER: Her fra da Tarjei Bø konkurrerte under VM i skiskyting, 15 km fellesstart herrer, i Ruhpolding i Tyskland tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har vært en god uke for skiskytterstjernen Tarjei Bø (24). Først ble han friskmeldt etter å ha slitt med en luftveisinfeksjon i flere måneder, og nå kan Se og Hør avsløre at den populære stryningen også har funnet kjærligheten.

Det er flotte Kristin Chantell Grimstad (22) fra Lillehammer som har kapret gullguttens hjerte.

- Jeg kan bekrefte at vi er kjærester. Vi har det veldig fint sammen, men jeg vil ikke kommentere noe mer utover dette, sier Tarjei til Se og Hør.

Tarjei har bodd på Lillehammer siden han var 16 år og etter det Se og Hør kjenner til, møttes han og Kristin gjennom felles venner i OL-byen tidligere i år. Kristin jobber for tiden i en klesbutikk.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Tarjei har vært en ettertraktet ungkar etter at han kom som en storm inn i skiskyttersirkuset i 2010. Sesongen etter tok han hele fem VM-medaljer, hvorav tre gull. Unggutten vant også verdenscupen totalt i 2011.

Søndag er Tarjei å se på TV 2, hvor han konkurrerer mot en rekke andre norske idrettsprofiler, som Aksel Lund Svindal (29) og Kristian Kjelling (32), i serien ”Best av de beste”.


- Det var gøy å være med på. Gjengen var artig og alle forsto hverandre godt, sa han til Se og Hør under innspillingen. 
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tarjei Bø avkrefter at han er sammen med Therese Johaug 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer