Arne Hurlen:

Nå er han gift

Postgirobyggets frontfigur fikk sin Kathrine.

GIFT: Arne Hurlen og Kathirine von Tangen har giftet seg. Foto: Se og Hør
GIFT: Arne Hurlen og Kathirine von Tangen har giftet seg. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert

Den søteste melodien noensinne fra den populære artistens lepper, kom da han sa JA til sin 19 år yngre kjæreste.

Arne Hurlen (53) har vært Postgirobyggets frontfigur og vokalist helt siden starten i 1996. Med over 700 000 solgte album, har hans sanger blitt folkeeie. Låter som Bohemen leve og Idyll skaper gjenkjennelse fra første tone.

Og i dag ved Evjetangen marina på Diling utenfor Moss var det nettopp idyllisk – da Hurlen sa ja til kjæresten Kathrine von Tangen (34).

Scenarioet var fantastisk – på stedet hvor Hurlen også har hytte.

Katelyn Garbin, kjent for sin rolle som Kamilla i NRK-serien «Cammo», giftet seg fredag med sin Mathilde Falch. Video: Rød Løper Vis mer

Minne for livet

Til den utendørs vielsen kom bruden nemlig ridende på en hest langs stranden i en hvit kjole – som danset i vinden. Øyeblikket var som hentet fra et eventyr. De mange gjestene fikk virkelig et minne for livet.

Selv om tunge, grå skyer hang over stedet – var det likevel en solskinnsdag for Postgirobygget-stjernen og hans Kathrine. Den dyrekjære bruden driver forøvrig med hest til vanlig – så fremkomstmidlet var derfor ikke så uvanlig for hennes del.

Gjennom sitt firma Dyreassisterte tjenester viser hun at dyr kan brukes til å forbedre menneskers mentale helse.

STJERNE: Arne Hurlen deltok i TV 2 suksessen Hver gang vi møtes i 2021. Foto: Vegard Breie/TV 2
STJERNE: Arne Hurlen deltok i TV 2 suksessen Hver gang vi møtes i 2021. Foto: Vegard Breie/TV 2 Vis mer

19. februar i år kom nyheten om at paret hadde forlovet seg. Kathrine kommenterte et bilde på Instagram hvor hun og Arne gikk hånd i hånd med ordene «Vi er ikke lenger tilfeldig», etterfulgt av en emoji som viste ring- og hjerte.

Paret møttes for øvrig helt tilfeldig på en øy i Oslofjorden for litt over to år siden. Det var kjærlighet ved første blikk.

MANN OG KONE: Musiker Rune Larsen (74) giftet seg fredag med Anne Veddeng (50). Video: Ellen Høiby Magnussen. Vis mer

- Har det godt sammen

I sommerhalvåret er Postgirobygget kanskje det flittigste bandet som turnerer rundt i Norge. Også denne sommeren har de gledet mange titusentalls nordmenn.

Og en av bandets fremste fans er Arne Hurlens kjæreste Kathrine – som elsker å være blant publikum når mannen i hennes liv opptrer.

Fra et tidligere forhold har Hurlen to barn født i 2001 og 2003. Om han kan tenke seg barn med Kathrine, fortalte han litt om i et intervju med Dagbladet i vår.

– Når kjærligheten kommer, er det viktig å gripe den. Men reproduksjon er ikke meningen med livet. Barn definerer ikke kjærligheten mellom to mennesker. Vi har det godt sammen, men jeg utelukker sjelden noe av det fine livet har å by på.

I 2021 var Hurlen å se i TV 2s «Hver gang vi møtes» sammen med artistene Hkeem, Agnete Saba, Hanne Krogh, Stian “Staysman” Thorbjørnsen, Trygve Skaug og Maria Mena.

LES OGSÅ: - En hel del tårer

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer