MANN OG KONE: Artistparet Jason Aldean og Brittany Kerr giftet seg i Mexico denne helgen. De har vært kjærester siden 2012 - etter at de hadde en affære som kostet Aldean ekteskapet med sin daværende kone. Foto: insight media/All Over Press
MANN OG KONE: Artistparet Jason Aldean og Brittany Kerr giftet seg i Mexico denne helgen. De har vært kjærester siden 2012 - etter at de hadde en affære som kostet Aldean ekteskapet med sin daværende kone. Foto: insight media/All Over PressVis mer

Nå er han gift med elskerinnen

Den utro country-stjernen Jason Aldean lovet evig troskap igjen.

SEOGHØR.NO: Tre år etter de omstridte bildene av den gifte country-stjernen Jason Aldean (38) og «American Idol»-deltaker Brittany Kerr (27) i het omfavnelse dukket opp i media, har paret lovet hverandre evig troskap, skriver UsMagazine.

38-åringen har dermed giftet seg med den 11 år yngre elskerinnen, som gjorde at forholdet til sin daværende kone Jessica Ussery ble oppløst.

Bryllupet ble holdt i Mexico, med familie og venner til stede, og det nygifte paret forteller til nettstedet at de er fra seg av lykke:

EKSKONA: Jason Aldean var gift med Jessica Ussey da han hadde en affære med American Idol-deltakeren Brittany Kerr. I dag er de to skilt, og han er gift på nytt. Dette bildet er tatt kort tid før utroskapen ble kjent. Foto: Stella Pictures
EKSKONA: Jason Aldean var gift med Jessica Ussey da han hadde en affære med American Idol-deltakeren Brittany Kerr. I dag er de to skilt, og han er gift på nytt. Dette bildet er tatt kort tid før utroskapen ble kjent. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Denne har vært den beste dagen i mitt liv. Jeg har jenta mi her, vennene mine, familien min. Rett og slett verdens beste dag!, fortalte brudgommen.

Barna var i bryllupet

Også bruden hadde bare positive ting å si om bryllupsdagen:

- Dagen i dag har vært den beste i mitt liv. Jeg føler meg som verdens heldigste dame, som får lov til å gifte meg med min beste venn.

Aldeans to barn Keely (12) og Kendyl (7), fra ekteskapet med ekskona, var også til stede i bryllupet skriver UsMagazine.

Offentlig utro-beklagelse

Da utroskapen ble kjent gikk country-stjernen offentlig ut og beklaget hendelsen:

- Sannheten er at jeg har driti meg ut. Jeg fikk for mye å drikke, lot festen ta overhånd og gjorde uanstendige ting i en bar. Jeg har endt opp med å sjenere både meg selv og min familie. Jeg er ikke perfekt, og jeg er lei meg for at jeg har skuffet dere. Nå setter jeg pris på at jeg får jobbet meg gjennom dette med familien min, og med deres støtte.

Nå ser det altså ut til at historien har fått en lykkelig slutt - i alle fall for Jason og Brittany...

LES OGSÅ: Viste fram hun som kostet ham ekteskapet på rød løper

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.