Henrik Elvejord Borg:

Nå er han forlovet

- Hun sa ja!

FORELSKA: Nå forteller Henrik Borg hvorfor han befinner seg i Sverige. Det er det nemlig en kvinnelig grunn til. Video: Henrik Borg/ Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år kunne realityprofil Henrik Elvejord Borg fortelle at han hadde funnet lykken med den svenske programlederen og influenseren Lisa Anckarman.

I ettertid har nordmannen avslørt overfor Se og Hør at han hadde planer om å bli boende i Sverige med sin utkårede, og nå er paret klare for nok et stort steg i forholdet.

Søndag formiddag avslører nemlig Borg på Instagram at han har fridd til sin svenske kjæreste.

«HUN SA JA! Jeg skal gifte meg med min beste venn. Endelig hjemme», skriver han til et bilde av de to, hvor man tydelig ser ringen på Anckarmans finger.

Anckarman har også delt den gledelige nyheten med følgerne sine.

«For to år siden så jeg Henrik Borg på TV og i går ble han min for resten av livet. Han lykkes til og med å lure meg til å filme alt, så dere kommer til å få se meg hylgråte og han skjelvende på kne - jeg lover», skriver hun, og fortsetter:

«Nå skal vi spise en deilig frokost og nyte hverandres selskap. LIVET!»

Til Se og Hør forteller Borg at det er det største han har gjort i livet fram til nå.

- Det føles helt utrolig. Jeg har tenkt på det en stund og vi har snakket om det, men det å faktisk ha fridd nå, er helt utrolig. Jeg har fått min beste venn som forlovede, og det føles helt fantastisk, sier han, og letter på sløret om frieriet:

- Vi bor på hotell denne helgen, så jeg bestilte lunsj opp på rommet. Det var ikke så lett for meg å få ned noe mat, jeg var ekstremt nervøs.

Borg forteller videre at han måtte inn på Google bare kort tid i forveien, for å finne ut hvilket kne han skulle gå ned på.

- Det spilte visst ingen rolle så lenge ringen ble plassert på riktig finger, sier han.

Paret har allerede rukket å snakke om et kommende bryllup, men forteller at de vil bruke et år eller to på å planlegge.

- Giftermål ligger i lufta

Da Se og Hør snakket med den norske realityprofilen i mai, kunne han fortelle at han hadde planer om å melde flytting til Sverige og bli boende hos kjæresten. Den gang hintet han også om et kommende frieri.

- Vi bor i en stor leilighet, og det er veldig fint her. Nå blir det bare å pumpe ut noen unger og gifte seg, så blir det bra det her, fleipet han.

AVSLØRER: Henrik Borg, bedre kjent som «blodprinsen», innrømmer at han er forelsket, og at han har store planer for Valentines day. Vis mer

- Men jeg er faktisk nesten gifteklar. Hun er den fineste dama i verden, og jeg er så glad for at det her fungerer så godt. Det har aldri vært så lite trøbbel med noen før, og vi er begge på et sted i livet der vi fungerer godt for hverandre. Et giftermål ligger i lufta, fortsatte han.

Paret fant kjærligheten like før pandemien ble erklært, og det var svensken som sjekket opp Borg, etter at hun hadde sett ham på skjermen.

Influenser

Anckarman har over 200 000 følgere på Instagram, og har blant annet vært programleder for «Studio Paradise» - et program der deltakerne dissekerer og diskuterer «Paradise Hotel». Hun er også blant Sveriges aller største influensere.

SNAKKER UT: I denne ukens «4-stjernes middag» Henrik Borg en av deltagerne og der snakker han blandt annet ut om sin psykiske lidelse. Vis mer

Borg har de siste åra levd av det samme, men i en mindre skala her hjemme i Norge. I Sverige er det helt andre boller, mente han tidligere i år.

- Det er så jævlig digg å være influenser i Sverige. I Norge får man noen plagg tilsendt i posten, mens selskapene her pælmer spenn etter deg. Det er en helt ny verden. Jeg lever virkelig drømmen, fortalte han.

LES OGSÅ: Deler private familiebilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer