FORLOVET: Hulk Hogan har forlovet seg med kjæresten Jennifer (t.v.). Til høyre er datteren Brooke. Foto: All Over Press
FORLOVET: Hulk Hogan har forlovet seg med kjæresten Jennifer (t.v.). Til høyre er datteren Brooke. Foto: All Over PressVis mer

- Nå er han forlovet

Hulk Hogans utkårede er 21 år yngre...

SEHER.NO: Tidligere i desember viste wrestlingstjernen Hulk Hogan fram en stor ring på kjærestens finger, da de var på flyplassen i Los Angeles.

- Hun kan bli den neste Mrs. Hogan, uttalte han ifølge TMZ, og kjendismediene satte i gang spekulasjonene om det ville bli bryllup.

Nå er forlovelsen bekreftet. Den 56 år gamle muskelmannen skal ifølge kilder være forlovet med sin 21 år yngre kjæreste, Jennifer McDaniel.

- Han er forlovet og veldig glad, sa en kilde til New York's Daily News. Kilder har også bekreftet forlovelse overfor Us Magazine.

Hogan har vært gjennom en bitter skilsmisse gjennom de to siste årene med ekskona Linda. Skilsmisseprosessen ble nylig fullført.

Det var en reporter som først fortalte Hogan om skilsmissesøknaden, noe som var starten på en langvarig og smertefull prosess.

- Du store. Wow, der slo du bunnen ut av meg, var responsen til wrestleren.

Like etter begynte Linda å date Charlie Hill, som var en tidligere klassekamerat av parets datter Brooke. Det fikk Hogan til å klage til "Rolling Stone" om at kona forlot ham til fordel for "en liten bassenggutt 30 år yngre enn hun selv".

Hogan og Linda giftet seg i 1983 og har to barn sammen, Nick (19) og Brooke (21).

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun kan bli den nye Mrs. Hogan