SUKSESS: Brian, AJ, Kevin, Nick og Howie står bak et av verdens mest suksessfulle boyband.  Foto: All Over Press
SUKSESS: Brian, AJ, Kevin, Nick og Howie står bak et av verdens mest suksessfulle boyband. Foto: All Over PressVis mer

Nå er han forlovet

Backstreet Boys-stjernen fridde fra scenen.

SEHER.NO: AJ McLean (32) var i mange år ungjenters drømmekjæreste, men nå har Backstreet Boys-stjernen fridd og fått ja av kjæresten Rochelle Karidis.

Frieriet skjedde på Hard Rock Hotel i Las Vegas fredag kveld. AJ og kjæresten festet på nattklubben Wasted Space da han plutselig sprang til gullsmeden som fant sted i det samme bygget, kjøpte en ring, og sprang tilbake til nattklubben, skriver People.

Da det ble midnatt - og AJs bursdag - sprang han på scenen, tok mikrofonen, gikk ned på kne og fridde til kjæresten.

- Han gikk opp på scenen og dj'en skrudde av musikken. Han ba henne komme opp på scenen og han gikk ned på kne og hun satte seg på huk ved siden av ham. Så fridde han, og hu sa ja og ga han en klem. Han tok ringen ut av lommen og puttet den på fingeren hennes, forteller et øyenvitne til People.

AJ ble sammen med Nick Carter, Kevin Richardson, Brian Littrell og Howie Dorough superstjerner etter at de i 1992 dannet Backstreet Boys.

Gruppa står bak slagere som "Everybody", "I Want It That Way" og "As Long As You Love Me", og har solgt mer enn 36 millioner plater på verdensbasis.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har hun blitt mamma