Nå er han forlovet

Jessica Simpsons eks forlovet seg med Chace Crawfords søster.

LYKKELIG: Tony Romo har funnet lykken og er nå forlovet. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Tony Romo har funnet lykken og er nå forlovet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I 2009 dumpet den amerikanske fotballstjernen Tony Romo Jessica Simpson dagen før bursdagen hennes. Det endte med at hun tilkalte en heks som skulle forbanne Romo, og hindre ham i å finne seg en ny kvinne med det første.

Det gikk ikke så bra, for det tok ikke lang tid før Romo fant seg en ny kjærlighet, nemlig «Gossip Girl»-stjernen Chace Crawfords søster, Candice.

Nå har paret ifølge People.com forlovet seg.

Nettstedet melder at Romo ga kjæresten en forlovelsesring og et frieri til hennes 24. bursdag. Den tidligere «Miss Missouri» feiret bursdagen med Romo på en restaurant, da han spurte om hun ville gifte seg med ham.

Romo er ikke Jessica Simpsons første ekskjæreste til å kunngjøre en forlovelse. Det samme gjorde nemlig Nick Lachey, Simpsons eksmann, i november. Han fikk ja fra hans kjæreste Vanessa Minnillo.

En uke etter forlovet Simpson seg med hennes kjæreste, Eric Johnson.

Jessica snakket ut om sitt forhold til Romo tidligere i år, under en TV-opptreden hos David Letterman. Der fortalte hun at hun ikke føler sinne fremdeles.

- Tony er flott, fortsatt en venn av meg. Jeg pleier å se på den søte rumpa hans i fotballuniformen, fortalte hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se hvem han dater nå!