KJEMPER FOR EKTESKAPET: Ifølge Radaronline skal Elin Nordegren ha forlatt sexavvenningsklinikken sammen med ektemannen. Foto: All Over Press
KJEMPER FOR EKTESKAPET: Ifølge Radaronline skal Elin Nordegren ha forlatt sexavvenningsklinikken sammen med ektemannen. Foto: All Over PressVis mer

Nå er han ferdig med behandlingen

Tiger Woods har forlatt sexklinikken sammen med kona.

SEHER.NO: I januar ble det kjent at Tiger Woods (34) har oppholdt seg på en sexavvenningsklinikk i Hattiesburg i Mississippi, hvor han har gjennomgått intensiv terapi og rådgivning.

Nå skal golfesset imidlertid ha fullført og  forlatt sexklinikken, skriver Radaronline.  

Woods skal ha tilbragt seks uker på sexklinikken, hvor han i tillegg har gått i yoga-klasser og måttet snakke ut om alt utroskapet.

Woods kone, Elin Nordegren (30) skal ha flydd til Mississippi tidligere denne uken, og ifølge Radaronline skal de ha forlatt klinikken sammen. Ifølge nettstedet planlegger paret nå litt alenetid for å forsøke å reparere ekteskapet.


Ifølge OK! Magazine har Nordegren bestemt seg for å bli ved ektemannens side.


- Hun ser at hun ikke kan frolate ham nå. Hun er en viktig brikke dersom han skal bli frisk, sier en kilde til magasinet.


Etter seks uker borte fra familien, får Woods dermed snart møte barna sine for første gang på over en måned, og timingen er spesielt bra ettersom minstemann, Charlie, fyller 1 år på mandag.

Det var i starten av desember at Tiger Woods sitt liv ble snudd på hodet da han krasjet like utenfor hjemmet sitt i Florida. I etterkant av ulykken kom det nemlig fram at sportsikonet skal ha hatt over ti elskerinner bak konas rygg.

Den 12. desember innrømmet Woods for første gang sitt utroskap, da han offentliggjorde en pressemedling på hjemmesiden sin.

"Jeg er dypt klar over skuffelsen og fortvilelsen utroskapet mitt har påført mange folk, mest av alle kona mi og barna mine. Jeg vil igjen si til alle at jeg er dypt lei meg og jeg ber om tilgivelse. Det er ikke sikkert det er mulig å reparere skaden jeg har gjort, men jeg vil gjøre mitt beste for å prøve" skrev han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
- Hun må ikke forlate Tiger nå