FIKK EN DATTER: Donald Trump Jr. og Vanessa Trump stråler av glede etter å ha blitt foreldre til en jente. Duoen har vært gift siden november 2006. Foto: Fame Flynet
FIKK EN DATTER: Donald Trump Jr. og Vanessa Trump stråler av glede etter å ha blitt foreldre til en jente. Duoen har vært gift siden november 2006. Foto: Fame FlynetVis mer

Nå er han fembarnsfar

Ny babylykke i Trump-familien.

SEOGHØR.NO: Barna kommer som perler på en snor hos Donald Trump Jr. (36) og kona Vanessa Trump (36).

I januar kom nyheten om at paret ventet sitt femte barn, og onsdag fikk de en datter.

- Det ble en jente!!!! Vanessa og jeg er så glade for å kunne ta med hjem vår lille hjerteknuser i dag, skrev den nybakte pappaen på Twitter, knappe to timer etter fødselen.

Den nyfødte har fått navnet Chloe Sophia, og Kai Madison (7), Donald John (5), Tristan Milos (2 1/2) og Spencer Frederick (20 mnd), er stolte storesøsken.

- Nå sover Chloe Sophia på magen min etter en hektisk ettermiddag hvor hun har hilst på søsknene sine. #JegElskerDette, postet Trump Jr. litt senere igjen.

I tillegg til sine tre brødre og ene søster, så har den lille jenta også lekekamerater i kusinen Arabella (2 1/2) og fetteren Joseph (8 mnd), som er barna til Trump Jr. sin søster, Ivanka Trump (32).

LES OGSÅ: Kim Kardashian på trilletur uten BH