FAVORITT: Spilleselskapet Unibet tror Chand Torsvik vil vinne X Factor. Foto: Scanpix
FAVORITT: Spilleselskapet Unibet tror Chand Torsvik vil vinne X Factor. Foto: ScanpixVis mer

Nå er han ensom favoritt

Men Shackles er i odds-vinden...

SEHER.NO: Etter at Tommy Fredvang overraskende røk ut av "X Factor" forrige fredag, er nå trønderrockeren Chand Torsvik ensom favoritt til å vinne den populære konkurransen.

- Tommy Fredvangs exit sist fredag var et aldri så lite skrell, selv om vi advarte mot dette på forhånd. Et lite knippe tippere valgte i forrige uke å satse på denne "odds-bomben", og innkasserte hele 1000 kroner for hver satsede hundrelapp, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

Men det er ikke bare Chand som har vind i seilene når det gjelder popularitet. Også jentegruppa "Shackles" blir stadig mer populær. Få hadde trodd at de fire jentene ville være igjen blant de fire siste.

- Shackles er etter vår mening nå konkurransens ”sorte hest”. De har kanskje den beste forbedringskurven gjennom serien, og spesielt denne uken har de fått flere spill enn vanlig som vinnere av "X Factor", sier Hanssen.

Både tipperne og oddssetterne tror at Mari Lorentzen vil ryke i fredagens program av "X Factor".

Odds, hvem vinner "X Factor":

Chand Torsvik 1,75
Lise Mæland 4,50
Shackles 4,50
Mari Lorentzen 9,00

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jentenes favoritt røk ut