ENDELIG KREFTFRI: Sir Andrew Lloyd Webber har kommet seg raskt etter behandlingen. Foto: AP
ENDELIG KREFTFRI: Sir Andrew Lloyd Webber har kommet seg raskt etter behandlingen. Foto: APVis mer

Nå er han endelig kreftfri

Nå er den musikalske legenden kreftfri..

SEHER.NO:  I oktober i fjor ble det kjent at musikallegenden Sir Andrew Lloyd Webber (61) hadde fått prostatakreft. Nå er han endelig kreftfri.

Ifølge Contact Music har han kommet seg raskt etter behandlingen.

- Det er en utrolig stor lettelse. Vi har kommet til slutten på en lang reise, med det beste utfallet. I mitt tilfelle vil jeg bli 62, og jeg har fem barn. Men viktigst av alt, jeg er i live, og mine barn har fortsatt en far, sier han.

Den adlede komponisten -som ble steril etter operasjonen - ber fans om å ta regelmessige sjekker, fordi hans kreftdiagnose kunne ha blitt oversett hvis det ikke var for en E.coli-infeksjon.


- Hvis den infeksjonen ikke hadde blitt funnet og behandlet, kunne jeg ha vært uvitende om at jeg hadde en kreftsvulst. Jeg kunne ha trodd at mine hyppige baderomsbesøk var et tegn på en svak blære. Jeg har vært ekstremt heldig, avslutter han.

Webber har stått bak musikken i kjempesuksesser som "Jesus Christ Superstar", "Evita", "Cats" og "The Phantom of the Opera".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES MER: Musikal-legende har fått kreft