Nå er han endelig forlovet

«Den evige ungkar» George Clooney skal være klar for å gifte seg med Amal Alamuddin.

FORLOVET: Hollywood-kjekkasen George Clooney er kjent for å ha problemer med å binde seg. Overraskelsen var derfor stor da flere amerikanske medier denne helgen bekreftet at han skal ha forlovet seg med Amal Alamuddin etter et drøyt halvår sammen. Foto: FameFlynet
FORLOVET: Hollywood-kjekkasen George Clooney er kjent for å ha problemer med å binde seg. Overraskelsen var derfor stor da flere amerikanske medier denne helgen bekreftet at han skal ha forlovet seg med Amal Alamuddin etter et drøyt halvår sammen. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Oscar-vinner George Clooney (52) har gått hen og forlovet seg med sin ferske kjæreste, den britiske advokaten Amal Alamuddin (36). Det melder UsWeekly og flere andre amerikanske medier.

«Up In The Air»-kjekkasen skal ha gått ned på kne en gang i løpet av de par siste ukene, forteller en kilde til UsWeekly.

En kilde med kjennskap til situasjonen bekrefter overfor People at Clooney har fridd:

- George og Amal prøver å holde alt veldig dempet, men samtidig virker det som de ikke prøver å skjule dette. Jeg tror de vil at deres nærmeste skal vite at dette er noe ekte, at de har tenkt å være sammen for alltid, uttaler kilden.

GOD TONE: George Clooney og Amal Alamuddin skal ha funnet hverandre på alle plan de siste månedene. Her forlater de Berners Tavern i London sammen, i oktober 2013. Foto: REX/All Over Press
GOD TONE: George Clooney og Amal Alamuddin skal ha funnet hverandre på alle plan de siste månedene. Her forlater de Berners Tavern i London sammen, i oktober 2013. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Feiret med venner

Onsdag ble paret sett sammen på restauranten Craig's i West Hollywood, og ifølge et øyenvitne skålte turtelduene for forlovelsen sin sammen med venner.

Dagen etter spiste de på trendy Nobu i Miami sammen med Cindy Crawford og hennes mann Rande Gerber, som er gamle venner av Clooney. På denne middagen hadde Alamuddin en iøynefallende ring på sin venstre ringfinger, ifølge en av kildene til People.

Under samme middag fortalte paret om forlovelsen til kamerat og skuespiller Edward Norton, da han kom bort til bordet deres. Norton gratulerte dem med kyss på kinnet, sier en kilde til E!News.

Foreløpig har ikke paret bekreftet nyheten selv, og en talsperson for Hollywood-stjernen har kun kommet med følgende uttalelse:

- Jeg kommenterer ikke privatlivet til klienten min.

Selv om paret selv forholder seg tause, har den britiske TV-stjernen Piers Morgan allerede benyttet anledningen til å gratulere de to.

«Veldig glad på vegne av George Clooney og hans vordende brud. Har sagt det mange ganger, men han er én av de virkelig ekte, smarte, trivelige fyrene i showbusiness», skrev Morgan på sin Twitter-profil søndag.

FIKK NOK: George Clooney følte angivelig at Elisabetta Canalis utnyttet stjernestatusen hans og tok det for gitt at hun skulle få gifte seg med ham. Det endtye med brudd i juni 2011. Foto: Stella Pictures
FIKK NOK: George Clooney følte angivelig at Elisabetta Canalis utnyttet stjernestatusen hans og tok det for gitt at hun skulle få gifte seg med ham. Det endtye med brudd i juni 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

Intellektuelt utfordrende

«Gravity»-stjernen er blitt kjent for sine mange forhold til vakre kvinner, sist til den tidligere wrestleren Stacy Keibler (34). Tidligere har han blant annet vært sammen med den italienske skuespilleren Elisabetta Canalis (35) og den britiske modellen Lisa Snowdon (43).

Denne gangen er det i hvert fall ikke bare et flott utseende som har sjarmert Clooney.

Amal Alamuddin er blant Storbritannias toppadvokater, er engasjert i internasjonal lovgivning og menneskerettigheter. 36-åringen har blant annet vært rådgiver for FNs tidligere generalsekretær, Kofi Annan.

Dermed har sikkert hun og Clooney, som selv er svært engasjert i menneskerettighetsspørsmål, mye å snakke om. At de er på samme intelektuelle plan ser ut til å gitt dem spesielt god kontakt.

- Dette er det sunneste forholdet jeg noen gang har sett George i. Han virker utrolig lykkelig, og Amal er en så søt og intelligent kvinne, som har sine egne tanker og ideer og ikke bare føyer seg etter alt han sier, fortalte en kilde om forholdet til UsWeekly nylig.

Paret ble først observert sammen i oktober, da Clooney fortsatt angivelig datet modellen Monika Jakisic.

SAMMEN I TO ÅR: «The Monuments Men»-stjernen var sist sammen med Stacy Keibler, men forholdet tok slutt da han ikke ønsket å få barn. Hun er i dag gravid med millionæren Jared Pobre. Foto: Stella Pictures
SAMMEN I TO ÅR: «The Monuments Men»-stjernen var sist sammen med Stacy Keibler, men forholdet tok slutt da han ikke ønsket å få barn. Hun er i dag gravid med millionæren Jared Pobre. Foto: Stella Pictures Vis mer

Siden den gang har turtelduene vært på reise sammen i Tanzania og på Seychellene, og de er også blitt observert på en romantisk fransk restaurant i New York.

George Clooney var gift med skuespiller Talia Balsam (55) fra 1989 og til 1993. Skilsmissen har siden sørget for at han har hatt en kjølig innstilling til ekteskapet. Flere av hans senere forhold skal angivelig ha havarert på grunn av hans problemer med å forplikte seg.

LES OGSÅ: Stacy Keibler er gravid