Nå er han en superstjerne

Steve Martin, Andy Garcia, Jean Reno, Jeremy Irons og John Cleese. Der har du Harald Zwart.

STJERNE 1: Steve Martin er bare én av utallige stjerner som er med i Zwarts nye film. Foto: Stella Pictures
STJERNE 1: Steve Martin er bare én av utallige stjerner som er med i Zwarts nye film. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alle disse hete stjernene har jobbet tett med den norske Hollywood-regissøren (42) i den nye filmen om den Rosa Panteren. - Det var et eventyr, sier Harald Zwart til Dagbladet.- Bøtta på segSå hvordan er det egentlig å jobbe med superstjerner som de fleste bare kan drømme om å treffe på gjennom et et helt liv? Morsomt, mener det norske filmvidunderet.- Det bare bøtta på seg. Den ene etter den andre av stjernene hengte seg på. Men hele prosessen har bare vært morsom, ingen av dem er primadonnaer, sier Zwart til avisen.I 2006 laget skuespiller og komiker Steve Martin sin første remake av de klassiske "Pink Panther"-komediene fra 1960- og 70-tallet. Den gang var det legendariske Peter Sellers som spilte hovedrollen - inspektør Clouseau.Martin spilte selv hovedrollen i den nye filmen. Det gjør han også i Zwarts film.- Nå kjenner de meg igjen- De opprinnelige Pink Panther-filmene er i en humorklasse for seg selv. De var en hjørnestein i oppveksten min, innrømmer den anerkjente regissøren, som er født og oppvokst i Fredrikstad.Harald Zwart avslører at han endelig har kommet til det stadiet der folk gjenkjenner ham på gata - også i USA.- Nå kan jeg kjøre inn på Sony Columbia Studios og oppleve at han som parkerer bilene kjenner meg igjen. Endelig føler jeg at jeg lever drømmen. Hver film er en kamp, men nå om dagen har jeg en god følelse, sier han.I tillegg til "Pink Panther 2" jobber også Harald Zwart med etterarbeidet til "Lange Flate Ballær 2".LES OGSÅ: Ingen jente på Johnson

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer