NYTER SIN FØRSTE DAG SOM EN GIFT MANN: Robbie Williams. Foto: All Over Press
NYTER SIN FØRSTE DAG SOM EN GIFT MANN: Robbie Williams. Foto: All Over Press Vis mer

Nå er han en gift mann

Popstjernen insisterte på å hemmeligholde bryllupet...

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere så beryktede rundtbrenneren Robbie Willams (36) nyter i dag sin første dag som en gift mann, etter at han giftet seg med sin kjæreste Ayda Field (31), som han har vært sammen med siden 2006.

Paret giftet seg under en privat og intim seremoni, i popstjernens egen villa i Beverly Hills. Det var kun en håndfull av parets venner som fikk være til stede for å se Robbie og Ayda si sine «Ja» til hverandre.

Williams insisterte på å hemmeligholde bryllupet, og selv bryllupsgjestene var usikre på detaljene i forkant av seremonien.

Sangeren, som nylig slo seg sammen med sine gamle bandmedlem fra «Take That», Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange og Howard Donald, ble svært rørt de nettopp disse i anledningen hadde laget en rørende video.

- Robbie forsøkte å gjøre dette til en liten affære for familie og nære venner. «Men Take That»-guttene synes dette var en fin måte å vise Robbie hvor glade de er i ham. Han er som en bror for dem, sier en kilde nær bandet til DailyMail.

Selv om de nygifte åpenbart er svært forelsket i hverandre, har Robbie Williams tatt forhånsdgrep for å verne om sin formue, på nær 760 millioner kroner. I den anledning har Field underskrevet en ekteskapskontrakt, som fratar henne retten til Robbies formue om ekteskapet skulle skjære seg.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Gifter seg denne helgen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer