Nå er han en gift mann

Den tidligere fotballstjernen sjekket opp kona på en bussholdeplass. Nå er de et ektepar.

<strong>ENDELIG GIFT:</strong> Den tidligere fotballproffen Steinar Nilsen møtte sin utkårede for aller første gang på et diskotek i Tromsø. Men mange år, et busstopp og litt lasagne måtte til før det ble de to. Her er Nilsen avbildet i 2009, mens han var trener f Foto: SCANPIX
ENDELIG GIFT: Den tidligere fotballproffen Steinar Nilsen møtte sin utkårede for aller første gang på et diskotek i Tromsø. Men mange år, et busstopp og litt lasagne måtte til før det ble de to. Her er Nilsen avbildet i 2009, mens han var trener f Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere fotballproffen og treneren Steinar Nilsen (39), kjent som fotballekspert på TV-kanalen MAX, giftet seg med sin søte forlovede Gøril Tobiassen (36) forrige helg. Det skriver Se og Hør.

Vielsen fant sted i Tromsø Domkirke, der bruden gikk ned midtgangen i en nydelig kjole fra merket Hester. Ved alteret utvekslet brudeparet gifteringer i hvitt gull, som de hadde designet selv. Bryllupsfesten ble imidlertid holdt på Rica Ishavshotell, og der viste brudgommen at han kan få inn fulltreffere også utenfor fotballbanen.

- Kjære Gøril! Du er ikke bare en fantastisk person og selve hjørnesteinen i familien vår - du har også gjort meg til et bedre menneske! Dessuten har jeg aldri hatt det så bra sammen med deg som nå, sa Steinar i den rørende talen til sin vakre brud.

Det er ett år siden den tidligere Brann-treneren fridde til Gøril med gullhåret, men veien til forlovelsen var langt ifra enkel. 39-åringen brukte nemlig flere år på å sjarmere Gøril i senk.

- Det skjedde på et busstopp. En kamerat av meg fortalte at Gøril stod nede i veien og ventet på
bussen. Jeg tok på meg Gucci-solbrillene mine, kastet meg i bilen og kjørte av sted. Heldigvis
sto hun der ennå. Jeg tilbød henne skyss, og til min store glede takket hun ja. Dermed var det
gjort, forteller Steinar fornøyd til Se og Hør.

Det var turtelduenes to søte sønner, Daniel (6) og Lukas (3), som fikk æren av å være brudesvenner.


En rekke celebre navn stod på gjestelisten til den flotte bryllupsfesten. Både TIL-treneren
Per Høgmo (51), den tidligere landslagsspilleren Runar Berg, og Sandra Lyng Haugens kjæreste, mangemillionæren Torben Frantzen (40), fikk smake på den lekre bryllupskaken med italiensk sjokolade og eksotiske frukter.

Se alle de eksklusive bildene fra bryllupet, som ble feiret langt ut i de små timer, i Se og Hør som er i salg nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Madeleine vil forlove seg   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer