I HAITI: Sean Penn og organisasjonen hans "Jenkins-Penn Haitian Relief Organization" bragte i samarbeid med Frelsesarméen medisiner og medisinsk utstyr til Haiti 7. februar. Foto: Stella
I HAITI: Sean Penn og organisasjonen hans "Jenkins-Penn Haitian Relief Organization" bragte i samarbeid med Frelsesarméen medisiner og medisinsk utstyr til Haiti 7. februar. Foto: StellaVis mer

Nå er han en folkehelt

Den omstidte skuespilleren Sean Penn reddet to mennesker på Haiti.

SEHER.NO: Hollywood-stjernen Sean Penn (49) ble nylig siktet for vold mot en fotograf, og risikerer et og et halvt års fengsel.

Nå gjenetablerer han sitt ry på heltomodig vis.

Sean Penn har nemlig blitt folkehelt på jordskjelv-rammede Haiti etter en dramatisk redningsaksjon torsdag, skriver TMZ.

Skuespilleren driver den veldedige organisajonen Jenkins-Penn Haitian Relief, og befant seg i hovedstaden Port-au-Prince da området ble rammet av et etterskjelv.

Sammen med sin datter Dylan reiste han en og en halv time ut av hovedstaden, og reddet en kvinne og et foreldreløst barn. Bygningen de befant seg hadde rast sammen, ifølge TMZ.

Et øyevitne forteller til nettstedet at Penn frigjorde damen fra ruinene. Hun var hardt skadet i foten, og barnet led av hodeskader. Etter dette kjørte Penn de skadd til sykehuset, der de ble tatt hånd om av et legeteam.

Penn ble værende på sykehuset, mens kvinnen og barnet fikk behandling. Hollywoodstjernen skal ha sagt at han ikke vil forlate de to skadde haitierne før de har et trygt sted å være.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Risikerer fengsel