Tony Dow:

Nå er han død

- Han er på et bedre sted.

DØD: Tony Dow er nå bekreftet død av managementet og familien. Foto: AP Photo/Reed Saxon, File/NTB
DØD: Tony Dow er nå bekreftet død av managementet og familien. Foto: AP Photo/Reed Saxon, File/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld norsk tid ble skuespiller Tony Dow (77) annonsert død av kona på sin offisielle Facebookside. Det viste seg å ikke stemme.

Ifølge nettstedet TMZ skal kona hans i svært opprørt tilstand ha trodd at mannen hennes var død og deretter meldt dette til hans management, som forfattet en post på Facebook-siden.

Onsdag bekrefter riktignok managementet hans på Facebook at han nå er død. Uttalelsen om skuespillerens bortgang lyder som følgende:

- Vi har mottatt bekreftelse fra Christopher, Tonys sønn, at Tony døde tidligere i morges, med sin kjærlige familie ved sin side for å se ham gjennom denne reisen.

- Vi vet at verden er trist over tapet av denne utrolige mannen. Han ga så mye til oss alle og ble elsket av så mange, heter det videre i uttalelsen.

Også sønnen hans Christopher Dow (49) har uttalt seg:

- Selv om dette er en veldig trist dag, har jeg trøst og fred med at han er på et bedre sted. Han var den beste pappaen noen kunne be om. Han var min trener, min mentor, min beste venn, min forlover i bryllupet mitt og min helt.

Dow ble diagnosert med kreft i mai 2022. TMZ fikk en oppdatering i forrige uke hvor tilstanden ble beskrevet som: «En berg-og-dal-banetur med oppturer og nedturer».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.