Nå er han blitt pappa

- En fødsel er alltid like fantastisk, selv om man føler seg litt hjelpesløs når det står på som verst, sier artist og tidligere «Paradise Hotel»-deltager Stian Thorbjørnsen.

PAPPA: Stian Thorbjørnsen, kjent fra Paradise, har nå blitt pappa for andre gang.  Foto: FameFlynet Norway
PAPPA: Stian Thorbjørnsen, kjent fra Paradise, har nå blitt pappa for andre gang. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mars avslørte  Stian «Staysman» Thorbjørnsen (30) til Seoghør.no at han ventet en sønn med samboeren Tina Svestad.

Nå har de to blitt foreldre.

I 01-tiden onsdag morgen kom den lille gutten til verden.

Til Seoghør.no sier Stian - som har ett barn fra før - at fødselen var en stor opplevelse.

- Jeg pleier å si at man er ikke mann før man har opplevd en fødsel. Nå er jeg så heldig å ha to barn. En fødsel er alltid like fantastisk, selv om man føler seg litt hjelpesløs når det står på som verst.

- Jeg var veldig redd for at han skulle komme mens jeg var på konsert med VG-lista i Sortland i forrige uke, men heldigvis rakk jeg hjem i tide.

Stian avslørte selv fødselen på sin Facebook-side onsdag.

- Inatt kom lille prinsen til verden! 3560 gram og 50 cm!Alt står bra til med mor og baby og jeg er verdens stolteste tobarnsfar, skrev Stian.

Stian har fått mange fans etter sin deltagelse i realityseriene «Paradise Hotel» i 2012 og «Robinsonekspedisjonen» i 2013.

Men også på musikkfronten har han gjort suksess. Sammen med Lasse Jensen utgjør han duoen «Staysman & Lazz», som har gjor suksess i Norge blant annet med sangen «Brun og blid» i sommer.

Gruppen har også  kunnet glede seg over suksess med låter som «Ah A Ah» og «Kaptein Morgan» og har gjennom sommeren deltatt på turné med VG-lista.

Stian ble sammen med Tina i juli, etter at han kom hjem fra innspillingen av «Robinsonekspedisjonen».

FIKK DELE PREMIEN: Stian fikk dele premien med Vida Lill Gausemel, da hun i 2012 vant «Paradise Hotel». Til høyre deres realitykollega Miguel Kristiansen Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
FIKK DELE PREMIEN: Stian fikk dele premien med Vida Lill Gausemel, da hun i 2012 vant «Paradise Hotel». Til høyre deres realitykollega Miguel Kristiansen Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

- Vi bor sammen i Fredrikstad og har det veldig bra sammen, sa han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Nå blir han pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer