Robin Thicke og April Love Geary ble foreldre:

Nå er han blitt pappa igjen

Artisten Robin Thicke har fått en datter med sin 18 år yngre kjæreste.

NYBAKTE FORELDRE: Robin Thicke og kjæresten April Love Geary har fått en datter. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Robin Thicke og kjæresten April Love Geary har fått en datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I august ble det offentlig at artisten Robin Thicke (40) venter barn med modellkjæresten April Love Geary (23), og i forrige uke kunne paret ønske en liten datter velkommen.

De nybakte foreldrene begynte å date etter at Robin ble separert fra skuespillerkona Paula Patton (42) i februar 2014, ifølge People.

Patton søkte om skilsmisse høsten 2014, og i mars året etter var skilsmissen sluttført. De to har sønnen Julian Fuego (7) sammen.

Robin og kjæresten har valgt å kalle datteren Mia Love Thicke, noe de avslørte tidligere i februar da de la ut bilde fra babyshoweren de holdt i Malibu på Instagram. Der kunne man se en vegg dekket av blomster med navnet «Mia» uthevet.

Terminen var egentlig 1. mars, som er bursdagen til Robins avdøde far, skuespilleren Alan Thicke. Men lille Mia bestemte seg for å komme litt før tiden.

On 2/22 at 13:33 Mia Love Thicke was born. Thank you God and April Love ❤️!

A post shared by Robin Thicke (@robinthicke) on

Robin la selv ut denne videoen av seg selv og den nyfødte babyen på sin Instagram for tre dager siden. Han skrev:

«22/2 klokken 13:33 ble Mia Love Thicke født. Takk Gud og April Love ❤️!»

Bitter omsorgstvist

At Robin nå er blitt far på ny, kommer sikkert som en kjærkommen begivenhet for artisten. De siste årene har det nemlig stormet ganske så kraftig rundt 40-åringen.

Tidligere i år ble det kjent at han hadde en bitter omsorgstvist gående med sin eks Paula, og Robin ble ifølge TMZ ilagt besøksforbud overfor både ekskona, sønnen sin og sin tidligere svigermor. Nå skal de to imidlertid ha kommet til enighet, skriver People.

Det vakte blant annet sterke reaksjoner da han og Miley Cyrus (25) fremførte en ekstremt seksuelt ladet versjon av «Blurred Lines» i en duett foran millioner av unge fans under MTV Video Awards i 2013.

Kort tid etter ble Robin også utsatt for utroskapsrykter, etter at han ble avbildet sammen med en ung blondine mens han befølte henne på rumpa.

Ifølge TMZ har ekskona Paula også hevdet at han var utro - og at han ringte henne da han var på turné, mens han hadde sex med en annen dame.

Ifølge «Mission: Impossible»-skuespilleren, har Robin dessuten slått henne og misbrukt kokain. Sangerens advokat avviste påstandene som grunnløse.

Kjærlighet for hverandre

I etterkant av bruddet med Paula åpnet Robin seg om sin kjærlighet til kona en rekke ganger - både fra scenen foran tusenvis av fans og i diverse intervjuer.

- Hun er verdens beste jente, en fantastisk mor og fremdeles en god venn, men vi tilbrakte altfor lite tid sammen, sa han i et radiointervju sommeren 2014, ifølge E!Online.

Robin Thick er på talkshowet "Chatty Man" med Alan Carr. Her snakker han om Miley-skandalen der han og Miley Cyrus var på scenen sammen. Vis mer

Paula oppga «uforenelige forskjeller» som årsaken til bruddet, og søkte først om delt foreldrerett til sønnen. Hun sa at skilsmissen skal ha vært udramatisk og vennskapelig.

- Vi har kjent hverandre siden vi var tenåringer. Vi har en dyp kjærlighet for hverandre. Det har det alltid vært og kommer alltid til å være, fortalte Paula i et intervju med Vanity Fair året de skiltes.

Les også: Bryter tausheten om utroskaps-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer