SØRGER: De resterende Boyzone-medlemmene var med og bar kisten inn i kirken hvor Gately ble begravet lørdag. Foto: All Over Press
SØRGER: De resterende Boyzone-medlemmene var med og bar kisten inn i kirken hvor Gately ble begravet lørdag. Foto: All Over PressVis mer

Nå er han begravet

Tusenvis fulgte Gatelys begravelse i Dublin.

SEHER.NO: Det har gått én uke siden sjokknyheten kom om at Boyzone-medlemmet Stephen Gately var funnet død i en leilighet på Mallorca.

Lørdag var det klart for begravelse for Gately, og omtrent 3000 mennesker hadde møtt opp i Dublins gater for å ta farvel med artisten, mens omtrent 550 mennesker samlet seg inne i kirken.

De fire gjenstående medlemmene av den irske gruppen Boyzone, skal ifølge The Mirror ha sunget i St Laurence O'Toole-kirken lørdag, og bandets frontmann, Ronan Keating, holdt også en tale for sin døde venn.

- Vi har mistet en bror og en nær venn... En vakker mann som nå er blitt til en perfekt engel - for alltid ung og aldri glemt, uttalte en svært rørt Keating i kirken lørdag.

På fredag viste Ronan Keating og de andre Boyzone-medlemmene seg fram med sine nye tatoveringer, som de har tatt for å hylle sin avdøde venn. Alle medlemmene av gruppa skal ha tatovert tallene 76-09 - som representerer årene for Gatelys fødsel og død - forskjellige steder på kroppen.

Det har gått en uke siden Gately døde, og obduksjonsrapporten viste at han døde av naturlige årsaker - en lungesykdom som førte til væskeansamling i lungene hans.

Har du et kjendistips? Tips oss seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg vil aldri kunne tilgi meg selv