Nå er han arrestert for utpressing

Samtidig som han skal ha stått bak den avskyelige utpressingen, fungerte han som familiens pressetalsmann.

ARRESTERT: I dagene etter dødsfallet til Jett Travolta snakket den tidligere turistministeren Obie Wilchcombe til pressen nærmest daglig på vegne av familien Travolta, blant annet på Larry King Live. Nå er han sammen med en annen politiker, og en av  Foto: AP
ARRESTERT: I dagene etter dødsfallet til Jett Travolta snakket den tidligere turistministeren Obie Wilchcombe til pressen nærmest daglig på vegne av familien Travolta, blant annet på Larry King Live. Nå er han sammen med en annen politiker, og en av Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at John Travoltas sønn, Jett, ble funnet død på Bahamas, fungerte Obie Wilchcombe nærmest som en pressetalsmann på vegne av familien og var til og med på Larry King Live der han som nær venn av Travolta-familien snakket ut om tragedien.

Men nå har den tidligere turistministeren på Bahamas blitt arrestert for å ha forsøkt å presse "Grease"-skuespilleren for 20 millioner dollar, 144 millioner kroner, mens stjernen var i sorg, skriver TMZ.

Det var tidligere denne uken at politiet på Bahamas satte i gang full etterforskning etter et forsøk på pengeutpressing av filmstjernen John Travolta.

- I forferdelige sorgtunge øyeblikk som dette, er det beklageligvis ofte noen få individer som prøver å rette falske anklager i håp om å tjene millioner av dollar. Men vi vil aldri la det skje, sa Travoltas advokater.

Og de fikk støtte av Wilchcombe for to dager siden, da han uttalte at:

- Jeg synes dette er en avskyelig ting å gjøre. En person skal ikke ødelegge dette landets rykte. 

Parlamentsmedlemmet Wilchcombe benyttes samtidig anledningen til å avvist at en politiker var en av de mistenkte i saken, og hevdet at bare en person var involvert, skriver TMZ.

Men nå er han selv arrestert sammen med to andre for den forferdelige utpressingen. Blant de andre arresterte er det en annen politiker og en ambulansesjåfør med navn Tarino Lightbourne.

Sistnevnte var også en av de som skal ha forsøkt å gjenopplive Jett Travolta, og har uttalt seg i flere tabloidaviser om de dramatiske minuttene.

Det er ikke kjent hva utpressingen gikk ut på, men ifølge PerezHilton.com skal det blant annet ha dreid seg om bilder av den avdøde Jett Travolta på vei til sykehuset.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected].

LES OGSÅ: Presset Travolta for penger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer