VEKKET MINNER: I helgen overrasket Jennifer Aniston fansen med sin «gamle» og velkjente Rachel Green-frisyre.
VEKKET MINNER: I helgen overrasket Jennifer Aniston fansen med sin «gamle» og velkjente Rachel Green-frisyre. Vis mer

Nå er «Friends»-sveisen tilbake

Jennifer Aniston ga publikum et gledelig gjensyn med den kjente og kjære Rachel-frisyren.

Publisert

SEOGHØR.NO: TV-serien «Friends», eller «Venner for livet» som den ble kalt på norsk, gikk på skjermen fra 1994 til 2004 og ble en gedigen suksess.

Sist uke kom den gledelige nyheten om at flere av «Friends»-stjernene har sagt ja til å gjenforenes i en to-timer lang spesialepisode.

Komiserien gjorde også de seks skuespillerne Jennifer Aniston (46), Courteney Cox (51), Lisa Kudrow (52), Matthew Perry (46), David Schwimmer (49) og Matt LeBlanc (48) til stjerner over natten.

Aniston, som spilte Rachel Green i serien, ble raskt kjent for sitt perfekte hår.

Frisyren hennes ble faktisk så populær at den fikk navnet Rachel-sveisen, oppkalt etter rollefiguren hennes, fordi jenter verden over kopierte looken.

I helgen, mer enn ti år etter TV-seriens sesongavslutning, dukket Jennifer opp med sin gamle og berømte «Friends»-frisyre igjen.

Det var da Critics' Choice Awards gikk av stabelen natt til mandag, norsk tid, at den vakre Hollywood-stjernen ga fansen et flashback til TV-seriens storhetstid.

I en lyseblå silkekjole med skyhøy splitt skled nemlig Aniston ned den røde løperen med en nyklipt frisyre, med lyse striper, som minnet iøyefallende mye om hennes «gamle» og velkjente TV-sveis.

Som tilbehør hadde hun sin flotte ektemann Justin Theroux (44) - kledd i svart dress, hvit skjorte med et smalt, svart slips.

Saken fortsetter under bildet.

PENT PAR: For fem måneder siden giftet Jennifer og Justin seg i all hemmelighet. Her stråler de sammen under Critics Choice Awards i helgen. Foto: NTB Scanpix
PENT PAR: For fem måneder siden giftet Jennifer og Justin seg i all hemmelighet. Her stråler de sammen under Critics Choice Awards i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjenforenes på TV-skjermen

Den planlagte gjenforeningen er en hyllest til seriens regissør, James Burrows (75).

- Jeg ønsker ikke å gi for mange detaljer. Jeg håper at vi får alle seks i samme rom samtidig, men jeg vet ikke om det går, fortalte NBC-produsent Robert Greenblatt til E!News.

Men dessverre blir ikke Matthew Perry, som spilte Chandler Bing i serien, å se i comeback-episoden.

Grunnen skal være at han er opptatt med å øve til et teaterstykke i London.

«Matthew vil ikke være med fordi han er i London for å øve til stykket «The End of Longing» som starter med de første forestillingene 2. februar på The Playhouse Theatre», delte hans talsperson i en e-post til pressen kort tid etterpå.

GJØR COMEBACK: Tusenvis av fans jublet da det ble kjent at flere i «Friends»-gjengen har sagt ja til å bli med i en comeback-episode.  Foto: REUTERS
GJØR COMEBACK: Tusenvis av fans jublet da det ble kjent at flere i «Friends»-gjengen har sagt ja til å bli med i en comeback-episode. Foto: REUTERS Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Aniston avslører hemmeligheten bak sitt ungdommelige ytre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer