Nå er Fotballfrue blitt mamma

Du gjetter aldri hva barnet skal hete.

BLOGGER: Caroline Berg Eriksen delte den gledelige babynyheten på bloggen sin Fotballfrue - som hun har oppdatert jevnlig siden våren 2009. Foto: Stella Pictures
BLOGGER: Caroline Berg Eriksen delte den gledelige babynyheten på bloggen sin Fotballfrue - som hun har oppdatert jevnlig siden våren 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Sarpsborgjenta Caroline Berg Eriksen (26), kjent for bloggen Fotballfrue, ble denne uken mamma for første gang, da hun og fotballspillerektemannen Lars-Kristian Eriksen (30) kunne ønske deres datter velkommen til verden.

Fotballfrue bekreftet nyheten på sin egen blogg (ekstern lenke, red. anm.):

«Velkommen til verden, lille Nelia», skrev hun.

På Facebook la Caroline også ut en oppdatering, der hun skrev «24 timer». Under oppdateringen strømmet gratulasjonene inn.

«Nå har vi vært en liten familie på 3 i over 24 timer. Lille Nelia kom til verden 25. november klokken 09.10, hun veide 2720 gram, var 47 centimeter lang og er verdens vakreste, fineste skapning. Hun er helt perfekt, utrolig snill og uendelig vakker. Hun har allerede smeltet hjertene våre. Jeg trodde ikke at det var mulig å bli så forelsket – forelsket på nytt i den flotte mannen min og forelsket i det lille livet vi har klart å skape sammen. Jeg er så stolt.», utdyper Berg Eriksen på bloggen.

Caroline ble for alvor kjent våren 2009 da hun startet bloggen Fotballfrue - hvor hun deler stort og smått fra hverdagen med ektemannen.

ENDELIG MOR: På bloggen til Fotballfrue Caroline Berg Eriksen har man de siste månedene kunne lese om graviditeten og ventetiden.  Foto: Caroline Berg Eriksen / Fotballfrue.no
ENDELIG MOR: På bloggen til Fotballfrue Caroline Berg Eriksen har man de siste månedene kunne lese om graviditeten og ventetiden. Foto: Caroline Berg Eriksen / Fotballfrue.no Vis mer

Paret giftet seg i en storslått seremoni i Landvetter Kirke i Sverige i 2010 - og tiden før, under og etter bryllupet har Caroline selvfølgelig delt med sine faste blogglesere.

BLE FORELDRE: Fotballspiller Lars-Kristian Eriksen og bloggerkona Caroline Berg Eriksen ble foreldre for første gang da datteren deres ble født mandag denne uken. Foto: Stella Pictures
BLE FORELDRE: Fotballspiller Lars-Kristian Eriksen og bloggerkona Caroline Berg Eriksen ble foreldre for første gang da datteren deres ble født mandag denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer

I høst fortalte Caroline til Seoghør.no at hun ikke gruer seg til fødselen:

- Akkurat nå er det ingenting jeg gruer meg til, jeg klarer ikke helt å grue meg til fødselen ettersom dette er det siste som skal til før vi får møte henne. Jeg prøver å snu fødselen om til noe positivt og tror det kan bli en helt uvirkelig fin, men samtidig smertefull opplevelse, forteller 26-åringen til Seoghør.no.

Terminen ble satt til 1. desember, men den lille jenta valgte altså å komme seks dager før termin. Caroline fortalte videre til Seoghør.no i høst at svangerskapet hadde gått bra:

- Jeg trener og holder meg i form, er utrolig takknemlig for at svangerskapet har gått så knirkefritt. Det har nok ikke gått helt opp for meg at vi skal bli foreldre ennå, men Lars-Kristian og jeg snakker mye om det, og vi gleder oss utrolig mye. Det går mer og mer opp for oss begge hver dag, men likevel tror jeg ikke det blir reelt før etter fødselen.

Nå er altså de Caroline og Lars-Kristian blitt foreldre for første gang, og er naturlig nok svært stolte av deres nyfødte datter:

«Vi er så lykkelige alle sammen».

LES OGSÅ: - Barna mine skal gå på lavkarbo