Nå er «Fotballfrue» blitt mamma igjen

Toppbloggeren Caroline Berg Eriksen og ektemannen fikk en liten jente.

TO BARN: Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) og Lars Kristian Eriksen er nå foreldre til to jenter. Vi gratulerer! Foto: NTB scanpix
TO BARN: Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) og Lars Kristian Eriksen er nå foreldre til to jenter. Vi gratulerer! Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisblogger Caroline Berg Eriksen (29), også kjent som «Fotballfrue», og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (33) har fått barn nummer to!

«Náia kom til verden klokken 22:25. Hun er en helt fantastisk, frisk liten jente som har utrolig mye til felles med storesøster. Fødselen gikk veldig fint, det var ekstremt og intenst og en ganske annen opplevelse enn min første fødsel. Jeg gleder meg til å dele når tiden er inne», skriver hun i innlegget «Velkommen til verden, lillesøster»  sin populære blogg mandag ettermiddag.

Sammen med et søtt bilde av far og datter på Instagram, avslører Caroline at babyen ble født søndag.

Her name is Náia and she is perfect Welcome to this world 11.09.16 #carolinebergeriksen

A photo posted by Caroline Berg Eriksen (@carolinebergeriksenno) on

- Hun heter Náia og hun er perfekt. Velkommen til verden 11.09.16.

Fra før har det profilerte paret datteren Nelia (2,5), og den nybakte mammaen avslører også at eldstejenta er svært stolt over å ha blitt storesøster.

«Alt er kjempebra med alle sammen og storesøster har allerede vært her og hilst på, et øyeblikk som virkelig rørte meg så langt inn i hjertet at jeg sliter med å sette ord på det. Nelia viser allerede en helt enestående form for omsorg og beskyttelse overfor lillesøster, og hun er så stolt som jeg aldri før har sett henne», forteller hun videre i innlegget.

Nå ser toppbloggeren frem til å nyte de første dagene sammen med den nyfødte. 

Our little princess from week 7 35 Today it's one month until due date #pregnant #1monthtogo #carolinebergeriksen

Et bilde publisert av Caroline Berg Eriksen (@carolinebergeriksenno)

Saken fortsetter under bildet.  Caroline har ikke lagt skjul på at hun lenge har gledet seg til å bli tobarnsmor.

«Jeg er i nesting mood om dagen så det holder, og har mest lyst til å bare styre med ting ting som handler om baby: klær, rom, dekor, planlegging – alt! Men det er jo sånn ventetiden er og i dag er det bare 24 dager til termin, så det er kanskje ikke så rart at dette er det som dominerer hodet mitt», skrev hun drøye tre uker før fødselen.

Og hun syntes virkelig tiden var inne for babyen til å komme. 

«Jeg kjenner – nesten over natten – at nå er jeg klar. Virkelig klar. Jeg er i storform, jeg har verken bekkenplager eller noe annet jeg kan sette fingeren på og hele svangerskapet har virkelig gått som en drøm».

«Og tro meg! Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har vært såpass heldig to ganger, men om jeg likevel skal være hundre prosent ærlig, så begynner jeg å kjenne på at jeg faktisk er i ferd med å bli lei», skrev hun for kort tid siden.

- Bare positive erfaringer

Da hun offentliggjorde at hun var gravid for andre gang, annonserte bloggeren det selv i et videoklipp på egen blogg.

«Siden vi bare har positive erfaringer med Nelia og det og være foreldre, har vi tenkt: Hvorfor ikke bare få en til? Ja, det stemmer! Jeg er gravid, og den fjerde september skal tre bli fire. Og her hjemme er det en liten jente som gleder seg veldig til å bli storesøster. Jeg er allerede halvveis i svangerskapet, og har gleda meg til å fortelle dere dette kjempelenge», sier hun i videoklippet.

Caroline og Lars-Kristian ble foreldre for første gang i november 2013. Fire dager etter fødselen fikk Caroline mye oppmerksomhet da hun la ut et bilde av seg selv med flat mage.

INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Debatten rundt Caroline Berg Eriksens flate mage etter fødselen, vekket også oppsikt i utlandet. Storavisen Daily Mail har blant annet kastet seg på saken.
INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Debatten rundt Caroline Berg Eriksens flate mage etter fødselen, vekket også oppsikt i utlandet. Storavisen Daily Mail har blant annet kastet seg på saken. Vis mer

LES OGSÅ: - Barna mine skal gå på lavkarbo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer