NY FIGUR: - Hvis man trenger noen bevis på at Geri Halliwells kjærlighetsliv er tilbake på sporet, trenger man bare å se på figuren hennes, hevder Daily Mail. Her er hun avbildet i august 2007 på bildet til venstre og torsdag på bildet til høyre. Foto: Stella Pictures/All over press
NY FIGUR: - Hvis man trenger noen bevis på at Geri Halliwells kjærlighetsliv er tilbake på sporet, trenger man bare å se på figuren hennes, hevder Daily Mail. Her er hun avbildet i august 2007 på bildet til venstre og torsdag på bildet til høyre. Foto: Stella Pictures/All over pressVis mer

Nå er formene hennes tilbake!

Og det får Geri Halliwells nye kjæreste æren for...

SEHER.NO: Alle øyne var rettet mot Geri Halliwell (37) under veldedighets-arrangementet "Breast Cancer Care 2009 Fashion Show" onsdag.

For mens Halliwell tidligere har vakt bekymring for sin svært spinkle kropp, struttet hun på den røde løperen i London med sine flotte nye former og sin lilla kjole. Hennes nye kjæreste får æren for forvandlingen.

- Hvis man trenger noen bevis på at Geri Halliwells kjærlighetsliv er tilbake på sporet, trenger man bare å se på figuren hennes. Den tidligere Spice Girls-jenta, som med sin tynne figur en gang skapte bekymring, har aldri sett bedre ut, skriver Daily Mail om Halliwells nye former.


37-åringen begynte å date den 29 år gamle aristokraten Henry Beckwith i mars, bare uker etter at hun brøt forlovelsen til milliardæren Fabrizio Politi.


Siden den gang har paret vært på en rekke turer sammen, blant annet i de franske alper, til Sardinia og på Beckwiths yacht i Middelhavet. Men selv om paret har vært nærmest uadskillelige de siste månedene, kom Geri alene til gårsdagens veldedighets-show.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Het romantikk med ny flamme