Nå er forholdet over

Lauren Conrad og kjæresten har gjort det slutt etter tre år sammen.

BRUDD: Kjendisparet Lauren Conrad og Kyle Howard gjorde sitt beste for å holde forholdet sitt unna offentligheten, men nå skal kjærligheten ha tatt slutt. Her er paret avbildet på vei til en Lakers-kamp i 2009.  Foto: All Over Press
BRUDD: Kjendisparet Lauren Conrad og Kyle Howard gjorde sitt beste for å holde forholdet sitt unna offentligheten, men nå skal kjærligheten ha tatt slutt. Her er paret avbildet på vei til en Lakers-kamp i 2009. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forfatter og TV-stjerne Lauren Conrad (25), kjent fra MTV-seriene «Laguna Beach» og «The Hiills» er blitt singel igjen. Det melder People.

Den vakre kjendisen har vært sammen med skuespiller Kyle Howard (33) i omtrent tre år, men nå skal forholdet altså ha tatt slutt.

Så sent som på Valentindagen i februar omtalte Conrad sin daværende kjæreste som «veldig søt», og sa til People at hun likte tanken på å feire kjærligheten hver dag - ikke bare på Valentindagen.

I april lanserte Conrad en egen skjønnhetsnettside, The Beauty Department, som blant annet tilbyr skjønnhetsråd- og tips. Som nysingel er det sikkert en fin aktivitet for å få kjærlighetssorgen litt på avstand...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er denne dama ledig på markedet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer