Keanu Reeves:

Nå er filmstjernens mystiske date avslørt

«Matrix»-stjernen ble observert på romantisk middag i Los Angeles.

PÅ MIDDAG: Her er Keanu Reeves på vei hjem fra en romantisk restaurant i Los Angeles sammen med Alexandra Grant nylig. Foto: NTB Scanpix
PÅ MIDDAG: Her er Keanu Reeves på vei hjem fra en romantisk restaurant i Los Angeles sammen med Alexandra Grant nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hvem er kvinnen som får filmstjernen Keanu Reeves (53) til å smile så bredt? Det er noe fansen har spekulert i en liten stund etter at bilder av de to har sirkulert flere ganger.

Men nå kan Daily Mail avsløre at kvinnen «The Matrix»-skuespilleren er blitt observert sammen med heter Alexandra Grant (44).

- Jobbet sammen

Det viser seg også at den sølvhårete, mystiske kvinnen har kjent Reeves lenge. De to jobbet blant annet sammen med boken «Ode to Happiness»​ i 2011.

De samarbeidet på nytt i 2016, med boken «Shadows», da Grant fotograferte Reeves mens han spilte inn filmen «John Wick 2».

Og siden den gang har de to, ifølge Daily Mail, blitt observert sammen gjentatte ganger på alt fra galleriåpninger til boksigneringer. De poserte også sammen for Vogue i Spania. Grant jobber som poet og kunstner.

- Endelig smiler han

En av grunnene til at bildene av de to har fått så mye omtale er at Reeves ser så glad ut.

Og ser man på skuespillerens tragiske fortid, er det ingenting som gleder fansen mer enn en leende Reeves.

I 1999 mistet nemlig 53-åringen sin ufødte datter, og to år senere omkom kjæresten Jennifer Syme i en tragisk bilulykke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer