PÅ MIDDAG: Her er Keanu Reeves på vei hjem fra en romantisk restaurant i Los Angeles sammen med Alexandra Grant nylig. Foto: NTB Scanpix
PÅ MIDDAG: Her er Keanu Reeves på vei hjem fra en romantisk restaurant i Los Angeles sammen med Alexandra Grant nylig. Foto: NTB ScanpixVis mer

Keanu Reeves:

Nå er filmstjernens mystiske date avslørt

«Matrix»-stjernen ble observert på romantisk middag i Los Angeles.

(Se og Hør): Hvem er kvinnen som får filmstjernen Keanu Reeves (53) til å smile så bredt? Det er noe fansen har spekulert i en liten stund etter at bilder av de to har sirkulert flere ganger.

Men nå kan Daily Mail avsløre at kvinnen «The Matrix»-skuespilleren er blitt observert sammen med heter Alexandra Grant (44).

BLIDE KEANU: Det så ut som det var en lykkelig Reeves som forlot restauranten i L.A. på mandag. Foto: NTB Scanpix
BLIDE KEANU: Det så ut som det var en lykkelig Reeves som forlot restauranten i L.A. på mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jobbet sammen

Det viser seg også at den sølvhårete, mystiske kvinnen har kjent Reeves lenge. De to jobbet blant annet sammen med boken «Ode to Happiness»​ i 2011.

De samarbeidet på nytt i 2016, med boken «Shadows», da Grant fotograferte Reeves mens han spilte inn filmen «John Wick 2».

Og siden den gang har de to, ifølge Daily Mail, blitt observert sammen gjentatte ganger på alt fra galleriåpninger til boksigneringer. De poserte også sammen for Vogue i Spania. Grant jobber som poet og kunstner.

- Endelig smiler han

En av grunnene til at bildene av de to har fått så mye omtale er at Reeves ser så glad ut.

Og ser man på skuespillerens tragiske fortid, er det ingenting som gleder fansen mer enn en leende Reeves.

I 1999 mistet nemlig 53-åringen sin ufødte datter, og to år senere omkom kjæresten Jennifer Syme i en tragisk bilulykke.

Skuespilleren har etter dette slitt med depresjoner, og problemer i kjærlighetslivet.

Saken fortsetter under bildet.

HETT PAR: De kledde hverandre godt, men forholdet mellom Keanu Reeves og Charlize Theron varte ikke lenge. Foto: NTB Scanpix
HETT PAR: De kledde hverandre godt, men forholdet mellom Keanu Reeves og Charlize Theron varte ikke lenge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2010 ble han koblet til skuespillerkollega Charlize Theron (37), men forholdet utviklet seg ikke til noe mer enn en heftig flørt.

«Sad Keanu»

I 2015 gikk det rykter om at Reeves hadde et forhold til skuespiller Jamie Clayton, men siden den gang har vært stille på kjærlighetsfronten.

I 2010 gikk også et «meme» med tittelen «Sad Keanu» viralt.

Det viste skuespilleren alene på en benk med en sandwich i hånden, og bildet fikk fansen til å tro at «John Wick»-stjernen alltid var lei seg.

- Elsker motorsykler

Men kjærligheten for motorsykler har heldigvis aldri rustet. Reeves elsker nemlig å kjøre rundt på sine tohjulinger. Han har til og med startet sitt eget motorsykkelmerke, Arch Motorcycle.

ELSKER MOTORSYKLER: Action-stjernen er svært opptatt av motorsykler. Her er han i Italia. Foto: NTB Scanpix
ELSKER MOTORSYKLER: Action-stjernen er svært opptatt av motorsykler. Her er han i Italia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For tiden er action-helten dessuten opptatt med å spille inn den tredje av «John Wick»-filmene, som etter planen skal komme ut i 2019.

«Matrix»-stjernen har vært singel lenge, og har vært åpen om at han har slitt med å komme over de tragiske tapene som har rammet privatlivet hans.

Likevel har han alltid vært bestemt på at han vil komme seg videre og stifte familie når tiden er inne.

- Når mennesker du elsker forsvinner - så er du alene. Jeg savner å være en del av deres liv og at de er en del av mitt, sa Reeves til Contactmusic.com i 2006.

- Jeg lurer på hvordan nåtiden ville vært om de var her - hva vi ville gjort sammen. Jeg savner alle de fantastiske tingene som aldri vil bli noe av, fortsatte han.

Om det er noe mer enn vennskap mellom Reeves og Grant er det ingen som foreløpig kan bekrefte.

LES OGSÅ: Ble «plutselig» pappa- DNA-test var ikke nødvendig

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 26.01.2015 Trailer - Knock Knock Vis mer