Ruby Rose og Jess Origliasso:

Nå er filmstjernen singel igjen

Avslørte brudd etter to år.

BRUDD: Stjerneparet Ruby Rose og Jess Origliasso var i et to år langt forhold. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Stjerneparet Ruby Rose og Jess Origliasso var i et to år langt forhold. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hollywood-stjernen Ruby Rose (32) hadde sitt internasjonale gjennombrudd som lesbiske Stella Carlin i den populære TV-serien «Orange is the New Black» i 2015.

Som 12-åring sto hun frem som lesbisk, og de siste to årene har hun vært sammen med sanger Jess Origliasso (33).

Søndag annonserte Rose at forholdet er over.

«Jeg har de to siste årene delt livet mitt med og lært av et utrolig menneske. Det er en erfaring jeg er velsignet som har hatt. Brudd er alltid utrolig vanskelig for dem som er involvert, men jeg kan si at jeg utelukkende er takknemlig for opplevelsene vi har delt. Det er med et tungt hjerte jeg deler at Jess og jeg gikk fra hverandre for noen måneder siden. Vi elsker hverandre fremdeles veldig høyt og jeg vil alltid være hennes største støttespiller», skriver hun på Twitter.

Hun la videre til at dette ikke var en aprilspøk, selv om hun delte nyheten 1. april.

«Jeg vet at det er 1. april i dag, men jeg ville aldri ha brukt noe så personlig som en aprilspøk».

- Sikker på min seksualitet

Ruby Rose var sammen med Origliasso i en periode i 2008 også, før de fant tilbake til hverandre i 2016.

- Jeg har et veldig sunt sexliv, og det er noe mektig, sterkt og feministisk rundt det å kunne være åpen og komfortabel på det området, sa hun om forholdet til Cosmopolitan ​i fjor.

Hun åpnet seg også om legningen sin.

- Jeg er veldig sikker på min egen seksualitet. Mange steder i verden kan man ikke være det, så derfor føler jeg meg utrolig velsignet. Jeg er heldig som har muligheten til å utforske, sa hun, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av Ruby Rose (@rubyrose)

Drømmer ikke om giftermål

Skuespilleren, som tidligere har vært forlovet med klesdesigneren Phoebe Dahl (29), har uttalt at hun ikke så sikker på om hun ønsker å gifte seg i fremtiden.

- Ifølge nyhetene har jeg allerede vært forlovet fem ganger. For meg, handler ekteskap mer om å ha like rettigheter enn om selve seremonien. Når man ikke har like rettigheter, så begynner barn å tenke: «Tanten min er lesbisk så hun kan ikke gifte seg» eller «Jeg er unormal for jeg føler det på samme måte». Derfor er det viktig å bryte ned den barrieren, sa hun i fjor.

Familie og barn er imidlertid noe hun drømmer om.

- Jeg er mer interessert i å ha et kjærlig, sunt og langvarig forhold med noen jeg kanskje vil ha barn med en dag, har hun sagt til Cosmopolitan.

Ruby Rose har også spilt i filmene «XXX: Return of Xander Cage», «John Wick: Chapter 2» og «Pitch Perfect 3».

LES OGSÅ: TV-paret ble kjærester i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer