Nå er FBI blitt innblandet i Pitt-skandalen

Det lokale politiet avviser at de etterforsker Brad Pitt for angivelig barnemishandling - men FBI ser på saken.

FBI SER PÅ SAKEN: Torsdag meldte TMZ at Brad Pitt angivelig etterforskes for barnemishandling etter å ha mistet besinnelsen på et privatfly sammen med kona Angelina Jolie og flere av barna deres. Få dager etter hendelsen søkte Jolie om skilsmisse.  Foto: Broadimage
FBI SER PÅ SAKEN: Torsdag meldte TMZ at Brad Pitt angivelig etterforskes for barnemishandling etter å ha mistet besinnelsen på et privatfly sammen med kona Angelina Jolie og flere av barna deres. Få dager etter hendelsen søkte Jolie om skilsmisse. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag meldte nettstedet TMZ at Brad Pitt (52) er under etterforskning for barnemishandling, etter at han angivelig ble beruset og aggressiv ombord et privatfly sammen med Angelina Jolie (41) og flere av barna deres.

Natt til fredag norsk tid ble det kjent at selveste FBI ser på saken, melder People.

I en uttalelse til både People og UsWeekly bekrefter FBI at de nå vurderer om byrået skal innlede etterforskning av Pitt.

- FBI fortsetter å samle fakta og vil vurdere hvorvidt en etterforskning på føderalt nivå vil bli innledet, heter det i en uttalelse til People fra organisasjonen.

LAPD ikke innblandet

FBIs befatning med saken skyldes at episoden skal ha funnet sted i luftrommet, som den føderale etterforskningsetaten har jurisdiksjon over.

En kilde sier til People at Pitt skal ha mistet besinnelsen mens familien var på vei hjem til L.A. fra Frankrike i privatfly.

Da TMZ først meldte at Pitt skal være under etterforskning, skrev nettstedet at det lokale politiet i Los Angeles (LAPD) så på saken sammen med barnevernet. LAPD avkrefter denne påstanden overfor UsWeekly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer