Synne Bolstad og Morten Emil Bergan:

Nå er «Farmen»-paret gift

Syv år etter de møttes på «Farmen», er Synne Bolstad og Morten Emil Bergan blitt ektepar.

NYGIFT: Synne Bolstad og Morten Emil Bergan har giftet seg. Foto: Øystein Lunde Ingvaldsen
NYGIFT: Synne Bolstad og Morten Emil Bergan har giftet seg. Foto: Øystein Lunde Ingvaldsen Vis mer

Fem år etter at Synne Bolstad og Morten Emil Bergan møttes på «Farmen», avslørte de to i 2016 at de hadde forlovet seg.

I helgen ga de to turtelduene hverandre sine «ja», og ble mann og kone. Det bekrefter de overfor Se og Hør.

- Vi har gjennomført et fantastisk tredagersbryllup i vakre Øksnes, sammen med familie og venner. Selve bryllupsfesten var i Nyksund. Vi er veldig lykkelige, sier det ferske ekteparet.

Det er syv år siden siden tv-seerne ble vitne til romantikken som oppsto mellom Bergan og Bolstad inne på «Farmen»-gården. Det første kysset kom imidlertid mens tv-kameraene var skrudd av.

Paret bekreftet senere overfor «God Kveld Norge» at de hadde funnet kjærligheten.

Til Dagbladet har Bolstad tidligere forklart at det ikke var helt enkelt å holde «Farmen»-romansen like varm etter tv-oppholdet.

- Det er jo veldig spesielt å møtes under de forholdene. Vi ble jo egentlig ikke kjærester før en måned eller to etter at innspillinga var over. Én ting er de forholdene man lever under inne på gården, en annen ting er å komme tilbake til ditt virkelige liv og skal leve som du gjorde før du dro inn. Det er en fin balansegang, sa hun den gang.

FANT LYKKEN: Synne og Morten Emil fant lykken under «Farmen»-innspillingen. Foto: Alex Iversen, TV 2
FANT LYKKEN: Synne og Morten Emil fant lykken under «Farmen»-innspillingen. Foto: Alex Iversen, TV 2 Vis mer

For liten ring

Det nygifte paret er imidlertid ikke de eneste som har funnet lykken på TV-gården. I juli kunne nemlig Sophie Therese Lindberg (26) og Marius Hofsøy (25) avsløre at de hadde forlovet seg.

Sophie og Marius delte selv den glade nyheten på sine Instagram-profiler, hvor man ser det nyforlovede paret på Senja i Troms. På bildet ser man tydelig forlovelsesringen, og i bildeteksten står det tydelig «JA».

Paret bekreftet selv overfor Se og Hør at de var blitt forlovet.

- Det stemmer! Vi er superglade og koser oss på ferie på Senja i Nord Norge, sier de.

JA💍💘

A post shared by Sophie Lindberg (@sophilini) on

Noen har kanskje bitt seg merke i at Sophie har ringen på en noe uvanlig finger, nemlig lillefingeren. Til Se og Hør fortalte 26-åringen hvorfor.

- Hehe, jo du, den er hakket for liten, så vi skal til Langaard og tilpasse den sammen. Så det blir en hyggelig date etter ferien, sa Sophie.

Etter «Farmen»-deltakelsen har Sophie, som havnet på andre plass i konkurransen, innrømmet overfor Se og Hør at hun likevel stakk av med en god premie selv - nemlig Marius.

- Laila vant «Farmen», men jeg fikk absolutt noe godt ut av det jeg også. Det kan man trygt si - Marius er jo drømmemannen, smilte Sophie til Se og Hør.

Turtelduene er veldig ulike - men utfyller hverandre perfekt.

- Jeg liker at Sophie er så ambisiøs. Hun er egentlig min strake motsetning. Hun har alltid en plan og skal få ting gjort. Jeg er mye mer bedagelig. Også er hun pen og se på, og utrolig god som person. Det er det viktigste, sa Marius.

- Marius er først og fremst veldig godhjerta. Omsorgsfull og snill. Han er veldig morsom, så vi har det ganske gøy sammen. Jeg ler jo av deg, Marius, du er jo så rar, smilte Sophie til fengselsbetjenten.

- Jeg har jo et veldig høyt tempo hele tiden. Da er det godt å ha en som roer meg litt ned. Han er veldig behagelig å være sammen med. Også er han kjempekjekk, da!

LES OGSÅ: Ble mamma for andre gang