«The Voice»:

Nå er erstatteren klar

Matoma gir seg som dommer og mentor i sangkonkurransen.

GIR SEG: Det er allerede kjent at Matoma gir seg som dommer i «The Voice». Nå er imidlertid erstatteren klar. Foto: Robert Holand/ TV 2
GIR SEG: Det er allerede kjent at Matoma gir seg som dommer i «The Voice». Nå er imidlertid erstatteren klar. Foto: Robert Holand/ TV 2 Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken ble det kjent at Matoma (31), hvis egentlige navn er Tom Stræte Lagergren, gir seg som som mentor og dommer i sangkonkurransen «The Voice».

Det skrev han selv i en pressemelding, hvor det ble kjent at han altså ikke vil bli å se i neste sesong av sangprogrammet.

- Jeg har alltid vært en person som gir 100 prosent av meg selv på alt jeg forplikter meg til, inkludert «The Voice». Nå som verden etter hvert har åpnet opp og jeg har startet å turnere igjen, så strekker dessverre ikke tiden til for meg til å kunne dedikere mine fulle 100 prosent til programmet eller deltakerne og laget mitt. Jeg blir derfor ikke å se på TV-skjermen til neste års sesong, sa han.

Nå er det imidlertid kjent hvem hans arvtager blir.

«THE VOICE»: Jørgen Dahl Moe har fått mye oppmerksomhet etter sin opptreden, men det er ikke første gang vi har sett ham på TV. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen. TV 2. NRK. Vis mer

Erstatteren er klar

Ved siden av Matoma har også Ina Wroldsen, Espen Lind og Yosef Wolde-Mariam vært mentorer og dommere. Nå som DJ-en gir seg, kan TV 2 avsløre hvem som tar over.

Det er nemlig artist Jarle Bernhoft (45), som skal være dommer med de tre ovennevnte.

- Jeg gleder meg masse! Artistlivet gir jo plenty med anledning til å være ekstremt selvopptatt, så det blir fint å få blikket vendt utover og jobbe andre opp og frem. Og så blir det jo et stort emosjonelt tomrom etter Tom (Matoma) da. Jeg klarer nok ikke å fylle tårekvoten der, men må finne mine egne sko, sier Bernhoft i en pressemelding.

SERIØST FORHOLD: «Ex on the Beach»-profilen Amanda Real Kjellevoll og «The Voice»-talentet Natan Dagur fant lykken for åtte måneder siden. Nå røper de nytt, stort steg i forholdet. Reporter: Kine Falch. Video: Luna Lea Vis mer

- En stjernesignering

Jarle Bernhoft har hatt stor suksess som artist gjennom årene, og mange husker nok særlig at han som en av svært få nordmenn har fått gjeste «The Ellen DeGeneres Show».

I senere tid har han også vært å se i «Hver gang vi møtes»

NY DOMMER: Jarle Bernhoft tar over for Matoma i neste sesong. Foto: Vegard Breie/TV 2
NY DOMMER: Jarle Bernhoft tar over for Matoma i neste sesong. Foto: Vegard Breie/TV 2 Vis mer

- Jarle Bernhoft er en stjernesignering for oss! Det at han ønsker å være med på «The Voice»-laget er stort, og jeg er utrolig fornøyd med at mentor-kvartetten for den kommende «The Voice»-sesongen nå er komplett med fire av de største artistene Norge har å by på, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, og legger til:

- Med sin lange erfaring som artist, har Jarle utrolig mye å bidra med inn til de flotte talentene som ønsker å prøve seg i «The Voice».

LES OGSÅ: - Nesa mi tørket ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer