«The Voice»:

Nå er erstatteren klar

Matoma gir seg som dommer og mentor i sangkonkurransen.

GIR SEG: Det er allerede kjent at Matoma gir seg som dommer i «The Voice». Nå er imidlertid erstatteren klar. Foto: Robert Holand/ TV 2
GIR SEG: Det er allerede kjent at Matoma gir seg som dommer i «The Voice». Nå er imidlertid erstatteren klar. Foto: Robert Holand/ TV 2 Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken ble det kjent at Matoma (31), hvis egentlige navn er Tom Stræte Lagergren, gir seg som som mentor og dommer i sangkonkurransen «The Voice».

Det skrev han selv i en pressemelding, hvor det ble kjent at han altså ikke vil bli å se i neste sesong av sangprogrammet.

- Jeg har alltid vært en person som gir 100 prosent av meg selv på alt jeg forplikter meg til, inkludert «The Voice». Nå som verden etter hvert har åpnet opp og jeg har startet å turnere igjen, så strekker dessverre ikke tiden til for meg til å kunne dedikere mine fulle 100 prosent til programmet eller deltakerne og laget mitt. Jeg blir derfor ikke å se på TV-skjermen til neste års sesong, sa han.

Nå er det imidlertid kjent hvem hans arvtager blir.

Erstatteren er klar

Ved siden av Matoma har også Ina Wroldsen, Espen Lind og Yosef Wolde-Mariam vært mentorer og dommere. Nå som DJ-en gir seg, kan TV 2 avsløre hvem som tar over.

Det er nemlig artist Jarle Bernhoft (45), som skal være dommer med de tre ovennevnte.

- Jeg gleder meg masse! Artistlivet gir jo plenty med anledning til å være ekstremt selvopptatt, så det blir fint å få blikket vendt utover og jobbe andre opp og frem. Og så blir det jo et stort emosjonelt tomrom etter Tom (Matoma) da. Jeg klarer nok ikke å fylle tårekvoten der, men må finne mine egne sko, sier Bernhoft i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer