EN AV DEM ER FORLOVET: En av de fire bøndene i årets "Jakten på kjærligheten" skal nå være forlovet. (F.v.) Clas Kvisler, Jan Erik Kjær, Kristian Akervold og Calle Breen. Foto: TV2
EN AV DEM ER FORLOVET: En av de fire bøndene i årets "Jakten på kjærligheten" skal nå være forlovet. (F.v.) Clas Kvisler, Jan Erik Kjær, Kristian Akervold og Calle Breen. Foto: TV2Vis mer

Nå er en av dem forlovet

Nok en "Jakten på kjærligheten"-bonde har funnet lykken.

SEHER.NO: Flere bønder har siden 2004 funnet seg en kone eller ektemann i TV2s "Jakten på kjærligheten", og nå har også en av årets fire bønder fridd, ifølge Dagbladet.

- Ja det stemmer at vi er forlovet, sier en av årets friere til avisa.

Hvem av frierene Calle Breen, Clas Kvisler, Jan Erik Kjær og Kristian Akervold som skal ha gått ned på kne, holdes imidlertid skjult av TV2 til siste program av årets sesong er sendt.

Michelle Skjønsholt - som i 2006 fant lykken med Tore Jardar Johansen på TV-skjermen, er en av de som har giftet seg med sin TV-bonde Tore Jardar Johansen. Hun hevder hun var helt uforberedt på at hun faktisk skulle finne seg en ektemann i reality-programmet.


I 2008 giftet paret seg på gården hans, før de dro på bryllupsreise til Bali.


- Jeg hadde aldri forventet dette. Nå har jeg det bare helt utrolig bra, jeg trives kjempegodt, sa Michelle til Fredriksstad Blad før bryllupet.

Totalt hare fire par forlovet seg som følge av møter i "Jakten på kjærligheten", i tillegg til at flere er eller har vært kjærester.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: "Jakten"-Ragnhild fikk psykisk knekk